To już kolejny bazarek dla MiauKotów, który organizuję, ale tym razem nie ma na nim mojej biżuterii, tylko cudowne podarunki Dobrych Ludzi, przekazane MiauKotom na licytację.

O kotach z MiauKota ( i nie tylko) można poczytać tutaj: http://www.miaukot.org/ Zapraszam do poznania losów Karola, Kaśka, Brzózki, Nikity, Samowara, Lucka, Wioletki i wielu inych czworonogów, którym MiauKot dał szansę na nowe , lepsze życie, bez strachu i bólu....
Bazarek potrwa do 10 listopada 2013 roku, do godziny 20.00.
Koszty wysyłki pokrywa kupujący, koszty pakowania,( kopert , woreczków itp.) biorę na siebie. 1 osoba , która wylicytuje fanty za najwyższą kwotę otrzyma w prezencie nową, srebrną biżuterię, mojego autorstwa, zapakowaną jak prezent. Mam nadzieję, że sprawi radość licytującemu, lub komuś z jego najbliższych!
Zapraszam!!!!
Zaczynamy od używanej odzieży.
1) Tunika w pastelowych kolorach, na szerokich ramiączkach, z ozdobnym węzłem na jednym z nich, rozszerzana, w lużnym kroju, materiał wygląda jak satyna, na metce H&M, rozm.34
szerokość pod pachami 36cmx2, rozszerza się do 55 cm x 2. długość 77 cm

Cena wywoławcza 5 zł
Sarah DeMonique -5 zł
2) Strój kąpielowy "Panterka" z metką, według producenta rozmiar uniwersalny

- szerokość pod miskami ok 34 cm, miski trójkątne szer ok. 14 cm, obstawiam, że to rozm.B;
- majteczki też regelowane po bokach tasiemkami, w pasie ok 35 cmx2, tył szerszy od przodu, więc wszystko jest kusząco zakryte

Cena wywoławcza 10 zł
- Mirianka - 10 zł
3) Śliczna bluza z długim rękawem i kapturem, według metki rozm. 36, kremowa z kwiatami na przodzie,
- szer. ok 38 cm x 2, długość rękawa ok. 57 cm ( razem ze ściągaczem), długość bluzy od rękawa ok. 43 cm.

Cena wywoławcza 7 zł
- kiwi - 7 zł
4) Cienka bluzeczka z długim rękawem z dekoldem typu "woda", bluzeczka jestw moim ukochanym kolorze, którego nijak nie umiałam złapać na zdjęciu. Według mnie to odcień morskiego( czyli niebieski z zielonym), ale ciemny, stonowany. Na metce rozmiar S, Firma Mohitos, szerokość ok, 40 cmx2, dlugość od rękawa ok 41 cm.

Cena wywoławcza 7 zł
Sarah DeMonique -7 zł
- kiwi - 10 zł
5) Spódnica w "militarnym" stylu z kieszonkami, firmy Vero Moda, w pasie ok. 42 cmx2, długość 56 cm.

Cena wywoławcza 7 zł
- kiwi - 7 zł
6) Komplet 6 łyżeczek srebrnych + łyżeczka do cukru.Widać, że były używane, ale są przepiękne.

Cena wywoławcza 51 zł ( cena proponowana poza bazarkiem - 50 zł)
- Sprzedane poza bazarkiem - 50 zł
7) Łyżeczki ze "złotą główką", noszą ślady używania, ale mają swój urok i niewątpliwą wartość historyczną ( łyżeczki wykonano w Związku Socjalistycznych Republik Radzieckich). Faktyczne dysponuję 5 łyżeczkami, ale w komplecie jest ich 6.

Cena wywoławcza kompletu - 18 zł, 1 łyżeczki - 3 zł ( Cena proponowana poza bazarkiem - 15 zł)
- Mirianka -20 zł
- Marcelina -21 zł
8 ) Czarna figurka kota, w afrykańskim ( egipskim) stylu, kotek ma utrącone ucho, więc jest idealnym symbolem MiauKotowego Ciacha ( czyli kota po sterylce

Cena wywolawcza - 5 zł
- fonia -5 zł
- Jagooda - 7 zł
- verkisto -8 zł
- Jagooda -10 zł
9) Uroczy kotek zegarek. Zegarek chodzi i ma wymienną baterię.

Cena wywoławcza - 51 zł (Cena proponowana poza bazarkiem -50 zł)
- Mirianka -60 zł
- verkisto -61 zł
10) Figurka kota z niebieskimi oczkami.

Cena wywolawcza - 5 zł
- fonia -5 zł
- verkisto -10 zł
11) Nowa, mała i urocza kosmetyczka z Avonu, w kolorze ecru.

Cena wywoławcza - 10 zł
12) Naszyjnik krótki w kolorze kości słoniowej.

Cena wywoławcza - 5 zł[/b]
- verkisto -5 zł