Rozmiar od stópki 35 do 41 - wtedy są albo podkolanówkami właśnie, albo też zbliża się bardziej do skarpet. Jak ktoś ma większa stopę to mogą pewnie być i na 46 i robić za prawie stopki

No i z kotem są, albo kotyma. W zajebiaszczych kolorach.
No a przede wszystkim z pięcioma palcami - po co? Dla fanów japonek noszonych zimą na przykład, albo dla tych, co lubią pomachać na do widzenia stopą. Albo dla wszystkich innych. Ja uwielbiam

Tym razem tak samolubnie wystawiam, na swoją własną zwierzynę sztuk 8 z czego 2 na wakacjach przebywa i przebywać będzie jeszcze pewnie sporo - mój watek w podpisie - monochromatyczny.
Tak więc zaczynamy
Aha - proponuję cenę kup teraz za parę 15zł - bo musi się zwrócić inwestycja no i dla tychże beneficjentów moich czterołapnych też coś musi się zarobić
Tylko teraz tak, co do wysyłki - powiedzmy, ze będzie to bazar z odroczoną wysyłką - bo ja wybywam do szpitala a mój małż sam ze wszystkim zostaje, więc może być kilka dni obsuwy.
Zapraszam wszystkich miłośników ciepłych stópek baaardzo gorąco
Oto one
wzór numer 1
miss rózia rulez

róziowych jest 8 par
1. zakupiła dilah
2. zakupiła iwaka
3. zakupiła Tiama
4. zakupiła Tiama
5. zakupiła ewagrz
6. zakupiła ewagrz
7. zakupiła zuzaneczka1
wzór numer 2
na dobrą wróźbę

a wróźbowych jeno 2 - wszystkie sprzedane!
1. zakupiła dilah - do sypialni
2. zakupiła Tiama
a tak się prezentują na moich stopach (rozm.39) oczywiście te ze stóp sprzedaży nie podlegają, te wystawione są nówki nieśmigane, w folie zapakowane i w ogóle