Grosik dla zwierzaków, niepowtarzalne skarby dla Ciebie!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw lut 21, 2008 18:06 Grosik dla zwierzaków, niepowtarzalne skarby dla Ciebie!

Zapraszam wszystkich miłośników kotów i pięknych przedmiomów do naszej fundacyjnej Skarbonki. Znajdziecie tam jedyne w swoim rodzaju, zupełnie niepowtarzalne fanty przekazane nam przez współpracujące firmy, artystów lub wygrzebane przez nas na małych straganach czy stychach, a wszystko z myślą o tym, by zebrać za te przedmioty darowizny, które potem możemy wykorzystać do realizacji naszych statutowych celów.

Za zebrane w ten sposób pieniądze leczymy, kastrujemy, żywimy i docelowo szukamy nowego domu każdemu zwierzakowi, który trafi pod nasze skrzydła.

Zdobytymi środkami gospodarujemy bardzo oszczędnie, więc możesz być pewny/a, że Twoja drowizna zostanie dobrze wykorzystana. Pieniądze przeznaczamy tylko na pomoc zwierzętom, nie mamy pracowników, pensji, ogromnych kosztów administracyjnych.

Obecnie w Skarbonce znaleźć można w większości biżuterię, ale może to właśnie jest pomysł na prezent na zbliżający się wielkimi krokami Dzień Kobiet :1luvu: (choćby miałby to być prezent dla siebie samej :) )? Zapraszamy też do okresowych wizyt, bo ciągle pracujemy na tym by na naszym prozwierzęcym bazarku było jak najwięcej godnych uwagi "perełek".

Aby przejść do Skarbonki, kliknij poniższy czarny baner:

Obrazek

Licytować mogą tylko osoby zarejestrowane na stronie (chodzi o sprawdzenie czy podany email jest poprawny, by był potem kontakt z daną osobą).

Lena

Od: Śro wrz 29, 2004 13:00

Post » Czw lut 21, 2008 20:40

Wisiorek kotek cudny, ale nie mogę prosić o komputerową pomoc córki(prezent), więc dopiero po 25 mogę poprosić kogos innego.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Pt lut 22, 2008 8:10

To znaczy o jaka pomoc? Zeby zalicytowac czy zrobic przelew? Bo nie zrozumialam w czym problem :)

Lena

Od: Śro wrz 29, 2004 13:00

Post » Pt lut 22, 2008 10:15

O licytacje chodzi, za stara jestem na zabawy poza KB :wink:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29