BIŻUTERIA na MOJE OSIEDLOWE KICIE

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw lut 14, 2008 23:17 BIŻUTERIA na MOJE OSIEDLOWE KICIE

Witam,
postanowiłam zaryzykować z jeszcze jednym bazarkiem.
tym razem jest to bardziej aukcja internetowa, ktora chcialabym tu zareklamowac:

http://allegro.pl/item311670714_korale_ ... kicie.html

u mnie na osiedlu pojawil sie ostatnio czarnuszek. zaczelam go dokarmiac, przychodzil i zjadal chetnie. dzis jednak dowiedzialam sie ze pojawil sie kolejny - biało rudy. a czarnuszek okazal sie kotka - boje sie ze niebawem pojawia sie maluszki. problem w tym ze kotki sa dzikie, nie ma na razie szans na jakikolwiek blizszy kontakt. w zwiazku z tym ze bede zmuszona kupowac teraz wiecej jedzonka, postanowilam probowac uzbierac troche funduszy na aukcji Allegro. wystawilam za duzo nizsze niz w sklepach pieniadze bizuterie (czesc jest sklepowa a czesc hand made). gdyby ktos byl zainteresowany (nawet nie majac Allegro) to byloby fajnie.
moze akurat komus sie cos spodoba...
pozdrawiam i zapraszam :) - pepperoni
Obrazek

pepperoni

Od: Sob gru 08, 2007 14:48

Post » Czw lut 14, 2008 23:34 Re: BIŻUTERIA na MOJE OSIEDLOWE KICIE

pepperoni pisze:u mnie na osiedlu pojawil sie ostatnio czarnuszek. zaczelam go dokarmiac, przychodzil i zjadal chetnie. dzis jednak dowiedzialam sie ze pojawil sie kolejny - biało rudy. a czarnuszek okazal sie kotka - boje sie ze niebawem pojawia sie maluszki. problem w tym ze kotki sa dzikie, nie ma na razie szans na jakikolwiek blizszy kontakt.

a może masz możliwość pożyczenia od kogoś klatki- łapki? :)

trzymam kciuki i postaram się przynajmniej podnosić wątek :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pt lut 15, 2008 9:27

mi podoba sie numer 4, 17 i 18...4 i 18 chcę bardzo, takze prosze o rezrwacje...a kolczyki nr 17 z czego sa zrobione? one sa hand made?

aneta od zwierzyńca

Od: Pt gru 02, 2005 14:29

Post » Pt lut 15, 2008 9:28

a, no i fakycznie czarna kicię konieczne trzeba załpac...klatka łapka własnie na dzikie koty jest!

aneta od zwierzyńca

Post » Pt lut 15, 2008 17:37

hej,
dziekuje za zainteresowanie :D juz Ci odlozylam 4 i 18.
co do kolczykow to nie sa hand made, a sa zrobione z takiego jakby metalu,kurde nie wiem co to za tworzywo... :? do tego sa te ozdobne cyroknie i to mleczne takie niewyrazne to perelki.
co do klatki lapki to moze ze schroniska bym mogla pozyczyc...
jutro bede to pogadam z dziewczynami bo ja to nie wiem jak to potem z taka klatka sie obchodzic...
Obrazek

pepperoni

Post » Nie lut 17, 2008 0:13

hop
Obrazek

pepperoni

Post » Nie lut 17, 2008 20:50

To bardzo prosze o odłożenie kolczyków tez...kupię sobie do nich bigle z nie uczulajacego materiału i bedzie ok....
Prosze o pw z danymid o przelewu....

aneta od zwierzyńca

Post » Nie lut 17, 2008 22:12

ok :) dzieki ! zaraz wysylam PW
Obrazek

pepperoni