KOTKI MAGNESY-rekompen.dla kotów z Cz-wy.KUP TERAZ.SPRZEDANE

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt lut 08, 2008 20:07 KOTKI MAGNESY-rekompen.dla kotów z Cz-wy.KUP TERAZ.SPRZEDANE

Zdecydowałam się wystawić w opcji KUP TERAZ te 2 kotki, ponieważ jeden z nich..... był już na bazarku i został wylicytowany. Wylicytowała go mamuśka za 10 zł, ale.....pieniędzy nie wpłaciła. Straciły więc - bo nie otrzymały obiecanej pomocy - bezdomne koty z Częstochowy ratowane przez iwonęc z tego wątku http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=67746. Bardzo potrzebne pieniążki miały być przeznaczone na leczniczą karmę dla kotka Bobika, aby wyleczyć go z uporczywej biegunki. Mamuśka najpierw długo milczała, dopiero na kolejne moje pw odpowiedziała, że nie jest w stanie zapłacić i przeprosiła.
Uważam, że tym bezdomnym kotom należy się rekompensata, dlatego dołożyłam drugiego takiego samego koteczka.
Do wzięcia są więc 2 koteczki magnesiki w opcji KUP TERAZ
A tak wygląda koteczek:
Obrazek
Kotek jest malutki ok.5 cm średnicy, śliczny, dzieci go uwielbiają. W rzeczywistości wygląda ładniej, bo nie wychodzą mi zdjęcia w zbliżeniu. Jest naprawdę cudny.

Cena każdego koteczka 10 zł
Koszty przesyłki pokrywam ja
Ostatnio edytowano Pt lut 08, 2008 21:13 przez zuzia96, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Pt lut 08, 2008 20:11

To już trzecia aukcja za którą mamuśka nie zapłaciła!!!! Co to za osoba???? Licytuje dla żartu?
Obrazek Obrazek

mestudio

Od: Pon gru 31, 2007 17:44

Post » Pt lut 08, 2008 20:26

poproszę obydwa :)
Obrazek

wania71

Od: Pt maja 19, 2006 17:17

Post » Pt lut 08, 2008 21:02

wania71 pisze:poproszę obydwa :)

Cieszę się bardzo :lol: :lol: Dziękuję pięknie :lol: :lol:
Zaraz piszę pw
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Wto lut 12, 2008 11:40

dziękuję serdecznie w imieniu moich kotków wszystkim :love: Zuzi96,karotce,Matahari,Wani71,dziękuję też mamuśce czasami człowiek ma dobre chęci ale nie zawsze wychodzi napewno chciala dobrze czasem tak jest i wszystko się wali.
nie mam jak pisać bo nie mam kompa ale koniecznie chcialam podziekować więć pisze po kryjomu w pracy Bobika leczę już jest lepiej choć nadal robi kupki bardzo często ale już oczka wyglądają zdrowo bo przedtem widać było trzecią powieke i nawet wet zdecydowal ,że możemy go ciachnąc bo właśnie odezwały się hormony i zacząl obsikiwać cale mieszkanie i użądzać kocie serenady :roll: i w sobotę został pozbawiony jajeczek i dobrze to zniósł tylko wymiotował żółcią ale tylko w sobotę po narkozie ale zapytam czy to coś znaczy :( może to tylko od narkozy.
Jak podleczę Bobika tpo musze iść z Maszką bo coś niewyraźne wygląda.
I tak w kółko bo w domu mam osiem kotków i pragnę uratowac grupę dokarmianych.
Jeszcze raz dziękuję i zapewniam, że każda pomoc przeznaczona jest dla kotków jedzenie leczenie i ratowanie.
Jeszcze chcialam wspomnieć,że gdyby ktoś chcial adoptować wirtualnie któregoś z moich 8 kotków( niektore już maja takich opiekunów :love: ) to chętnie przedstawię kandydatów :D :kitty: Kotki mają u mnie miłość i prawdziwy dom mogę i chcę mieć kotki są u mnie szczęśliwe jestem dla nich tolerancyjna kocham je nikomu nie przeszkadzają ale jest nam bardzo ciężko finansowo.
Jeszcze raz dziękuje za pomoc.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

iwonac

Od: Śro sty 25, 2006 12:53