Wygrałam kubek, co dalej?

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob lis 18, 2006 12:00 Wygrałam kubek, co dalej?

Hej :oops: jestem tu od kilku dni i nie za bardzo wiem co mam zrobic jeżeli wygrałam kubek?? gdzie sie wpkaca pieniążki i tak dalej..na dodatek zapomnialam który adres mailowy podałam kiedy się tu zapisywałam bo za chiny nie mogę się połączyć z tutejszą pocztą :/ jestem zakręcona jak ruski słoik więc please pomóżcie...Wielbłądziątko jeśli to czytasz to napisz coś na temat kubka i sposobu sfinalizowania transakcji :p bo miałam się z Tobą skntaktowac w tej sprawie..pozdrawiam wszystkich zakoconych :)

Gracja
mruczaki debeściaki :)

Gracja

Od: Czw lis 16, 2006 19:33

Post » Sob lis 18, 2006 13:08

Witaj. szczęśliwa Zwyciężczyni aukcji :lol: :lol: :lol:
Zamiast się cieszyć, to panikujesz.
wysłałam Ci pw (prywatną wiadomość). Na samej górze strony, tam gdzie jest poczta, profil itd..... Pokazał Ci się napis " Masz nową wiadomość" Kliknij i przeczytaj :D
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

Post » Sob lis 18, 2006 13:22

a jak wejdziesz w swój "profil". Tez do góry musisz kliknąc to i adres mailowy sprawdzisz :)
Obrazek

pantea

Od: Nie cze 18, 2006 12:35

Post » Sob lis 18, 2006 22:33

ja też już piszę priva :wink:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11