miniaukcja łódzkiej ośmiornicy - kocie ramki :)- rozliczenie

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto maja 09, 2006 9:47

o kocie motywy na ścianie to musisz Magiję poprosić, bo ona jako jedyna z nas w ogóle umie coś namalować :D O! Dryncia jeszcze mogłaby jej pomóc :D bo reszta z nas to raczej pokojowe malarki :oops: 8)

Ale sposoby są. Pożyczasz od kogoś taki stary projektor do slajdów, bierzesz bajki dla dzieci z kotkami na przeźroczach, rzucasz sobie widoczek na ścianę i przerysowujesz :lol: Idzie łatwiej niż z szablonów :lol:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto maja 23, 2006 13:10

Magija pisze:Wkleiłam do pierwszego postu rozliczenie z ramek.
Dziewczyny, pomyślałam, ze nie będę robić Wam przelewów, tylko zostawię pieniążki w lecznicy? Myślałam nad rodzieleniem pieniążków i sensownym wydaje mi się podzielenie ich pomiędzy Iwcię, Mokkunię i Dryncię, ale oczywiście to moja sugestia tylko. Co Wy na to? Georg-inia, Annskr, Magicmaga? Moze być?

Swoją część pozostawiłam do dyspozycji Mokkuni :)
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Czw maja 25, 2006 19:06

Zgadzam się z propozycją - Iwcia, Mokkunia i Dryncia
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pt maja 26, 2006 13:40

Jeszcze raz chciałam podziękować wszystkim tym, którzy zakupili ramki :1luvu:
Chciałam przedstawić moje rozliczonko finansowe.
Od Magiji dostałam 260 zł do podziału między Dryncię, Iwcię i mnie.
Ja rozliczam się z części swojej (86,50zł) i części przekazanej mi przez Iwcię(86,50zł).
Pieniążki te przeznaczyłam na:
71zł - odrobaczenie i szczepienie Kubusia i Raperki oraz Oridermyl (za leczenie i szczepienia Cziboba płaci jego nowy domek)
58,10zł - 4kg Acany Kitten dla kociaków będących w domach tymczasowych - przeznaczyłam ją dla Cziboba i wcześniej Kubunia i Raperki, 2 Grzybków Drynci, Koksika Georg-ini a teraz i dla 2 Puchatków, które są u Georg-ini (będzie jeszcze dla nich dostawa w sobotę).

Pozostało 43,90zł. Chciałabym resztę tych pieniążków podzielić po równo między 2 Grzybki Drynci a 2 Puchatki Georg-ini, gdyż moim zdaniem to im teraz te pieniażki przydadzą się najbardziej.

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Śro cze 14, 2006 8:39

Dryncia, Georg-inia - zostawię Wam w piątek koperty u Ewy z tymi pieniążkami.

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

[poprzednia]