Poznańskie koty: Tony Parsons-(zakończona)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt maja 19, 2006 2:20 Poznańskie koty: Tony Parsons-(zakończona)

Pieniązki z licytacji zostana przekazane na potrzeby kocie

Dokładnie dla naszych poznańskich kotów które mamy w domach tymczasowych , leczenie , kastracje
http://adoptusie.schronisko.net/
Oraz na kastracje wolnozyjacych - schronisko niestety wstrzymało kastracje do odwołania...

Cena wywoławcza 6 zł, licytacja trwać bedzie tydzień od złożenia pierwszej oferty.

Tony Parsons
Mężczyzna i chłopiec

Obrazek

Jeden z największych bestsellerów rynku brytyjskiego ostatnich lat, porównywany do Dziennika Bridget Jones, ale pisanego z męskiego punktu widzenia. Powieść pełna błyskotliwych dialogów, dowcipna, wzruszająca, pobudzająca do śmiechu, ale i do łez.

Narrator, Harry Silver, ma doskonałą pracę w telewizji, piękną, kochającą żonę i wspaniałego syna. Przeświadczony iż w dniu trzydziestych urodzin bezpowrotnie skończy się jego młodość, decyduje się na nierozważny krok - seks z koleżanką z pracy. I traci wszystko. Wyrzucony z pracy, opuszczony przez Ginę, która nie umie wybaczyć mu zdrady i jest zdecydowana realizować własne ambicje zawodowe, musi sam zająć się czteroletnim Patem. Stopniowo dojrzewa do roli ojca, odkrywając iż dopiero sprawdziwszy się w niej, staje się w pełni mężczyzną. Pomaga mu to naprawić stosunki z własnym tatą - bohaterem wojennym, człowiekiem twardym, prostolinijnym, przy tym wielkiego serca. W jego życiu pojawia się nowa miłość. Nieoczekiwanie Gina powraca - i pragnie odzyskać swojego syna...
http://czytelnia.onet.pl/0,665,0,1,nowosci.html
Ostatnio edytowano Śro maja 31, 2006 16:01 przez marinella, łącznie edytowano 1 raz
NIE KUPUJ! Adoptuj

ObrazekObrazek

marinella

Od: Nie wrz 04, 2005 21:24

Post » Pt maja 19, 2006 7:48

10,00 zł
poczytam sobie jak w końcu znajdę wolną chwilkę :D
Bolesław
Obrazek

agueska

Od: Śro gru 21, 2005 8:47

Post » Pon maja 29, 2006 7:33

wygląda na to ,że wygrałam - oprócz mnie nikt nie uczestniczył w licytacji.
Wszyscy już czytali ?
Bolesław
Obrazek

agueska

Post » Śro maja 31, 2006 15:45

agueska pisze:wygląda na to ,że wygrałam - oprócz mnie nikt nie uczestniczył w licytacji.
Wszyscy już czytali ?

najwyrazniej ;)

aga rozumiem ze przesyłke odbierasz osobiscie w najblizszym czasie :)
NIE KUPUJ! Adoptuj

ObrazekObrazek

marinella

Od: Nie wrz 04, 2005 21:24

Post » Pon cze 05, 2006 11:29

marinella pisze:aga rozumiem ze przesyłke odbierasz osobiscie w najblizszym czasie :)

jasne :D
Bolesław
Obrazek

agueska