iza71koty pisze:errato pisze:Nie zauważyłam, że dokładka już była![]()
Iza, wezmę to Kenzo i Burberry, ale to zwykłe, nie Black, bo to nie mój typ. Poproszę o dane do przelewu.
Slicznie dziękuję zawplatę
z górką
![]()
dla kotków.
Na zdrowie!

Moderator: Moderatorzy
iza71koty pisze:errato pisze:Nie zauważyłam, że dokładka już była![]()
Iza, wezmę to Kenzo i Burberry, ale to zwykłe, nie Black, bo to nie mój typ. Poproszę o dane do przelewu.
z górką
![]()
dla kotków.
errato pisze:iza71koty pisze:errato pisze:Nie zauważyłam, że dokładka już była![]()
z górką
![]()
dla kotków.
Na zdrowie!
elkaole pisze:Przesyłka odebrana. Na razie nie otwieram, być może bedzie na prezent. Dziękuję i pozdrawiam
Koki-99 pisze:Paczuszka przybyła. Bardzo dziękujęWisiorek śliczny, a zapachy super. Co prawda zastanowię się jeszcze nad Molinard, bo jest całkiem ciekawy jak już wywietrzeje "woda kolonska", taki mocno mydlany. Ale młoda mi dokucza, małpa jedna, że daje kostką wc
A ja dałam powąchać Milusiowi i nawet chciał mi polizać rękę
Natomiast Sexy Rouge bardzo mi przypomina Good Girl, który mam w perfumetce, ale nie wiem niestety czy mam oryginał.
Ananke pisze:Iza, przesyłka doszła i odebrana. Zapachy rozkręcają się w czasie![]()
Dziękuję i pozdrawiam
errato pisze:Dziś odebrałam przesyłkę, obydwa zapachy trafione, Burberry piękny! Dziękuję, Iza
vega29 pisze:Przesyłka odebrana. Wszystko trafione. Dziękuję i pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości