SabaS pisze:Chwilę mnie u Ciebie nie było, to może lepiej jak się wymienimy danymi na pw
Odebrane

Moderator: Moderatorzy
SabaS pisze:Chwilę mnie u Ciebie nie było, to może lepiej jak się wymienimy danymi na pw
SabaS pisze:Dziękuję, ale nie trzeba było. Dawno mnie u Ciebie nie było, to chociaż tak mogłam wspomóc. Przecież Ty na tych perfumach kokosów nie zarabiasz, a ile czasu Ci zabiera szukanie po necie i potem robienie bazarków. Dziękuję jeszcze raz
Ananke pisze:Dziś otrzymała przesyłkę, rozpakowałam i psiknęłamzapach super , dziękuję Iza za dodatki
SabaS pisze:Ja również dziś, niespodziewanie dla mnie, dostałam przesyłkę. Zapachy trafione póki co, pięknie dziękuję za dodatki
iza71koty pisze:Ananke pisze:Dziś otrzymała przesyłkę, rozpakowałam i psiknęłamzapach super , dziękuję Iza za dodatki
Czyli Tobiesię podoba?a Córce?
Ananke pisze:iza71koty pisze:Ananke pisze:Dziś otrzymała przesyłkę, rozpakowałam i psiknęłamzapach super , dziękuję Iza za dodatki
Tylko i wyłącznie mnie, a co do dzieci to mam wyłącznie syna
iza71koty pisze:Ananke pisze:iza71koty pisze:Ananke pisze:Dziś otrzymała przesyłkę, rozpakowałam i psiknęłamzapach super , dziękuję Iza za dodatki
No powaliło mnie.To miało być na drugim bazarku
do innej Osoby.Sorry zmęczenie.Ale najważniejsze że zapach Ci sie podoba
![]()
Ananke pisze:iza71koty pisze:Ananke pisze:Dziś otrzymała przesyłkę, rozpakowałam i psiknęłamzapach super , dziękuję Iza za dodatki
aania pisze:Ananke pisze:iza71koty pisze:Ananke pisze:Dziś otrzymała przesyłkę, rozpakowałam i psiknęłamzapach super , dziękuję Iza za dodatki
Szczęściara, nikt ci zapachów nie podbieraJa już przestałam mówić moje perfumy- mówię nasze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości