Zakończenie: 30.09.2023 godz 20.00
Witam.
Stworzyłam bazarek na ogólne wsparcie naszego stada.
Głównym powodem zamieszania jest Kapitan.

(tu akurat po badaniu)
Kociątko które trafiło do mnie na tymczas, znalezione przez turystów i odstawione na okno życia. Przyjechało żebym doprowadziła je do dobrego stanu adopcyjnego.
I po prawie roku szukania domu...zostało.
Na ten moment to przeciążenie mojego systemu. Na 4 moje zwierzęta 3 to seniorzy, z którymi bez przerwy jeździmy do wetów - 11 letni pies, nastoletnie kocice z czego jedna cukrzycowa.
Kapitan pomimo młodego wieku też dostarcza atrakcji o czym można poczytać na naszym wątku. Dlatego sprzedajemy co mamy żeby trochę się podeprzeć.
Bazarek będzie miał formę licytacji.
Licytujemy pełnymi złotówkami podając numer/nazwę przedmiotu i cenę jaką chcemy dać. Cena pod zdjęciem przedmiotu to cena startowa. Wygrywa najwyższa oferta, lub kolejno najwyższe oferty jeśli sztuk jest więcej niż 1.
Wysyłkę robię najszybciej jak tylko się da, pakuję najtaniej. Koszty wysyłki po stronie kupującego. Forma wysyłki do dogadania, można w Krakowie odebrać osobiście, można wysłać etykietę do paczkomatu itd .
Wygrywający otrzymuje pw z rozliczeniem i numerem konta. Proszę w przelewie wpisać hasło bazarku i swój nick. Po otrzymaniu przelewu robię jak najszybszą przesyłkę w najbliższy dzień wolny. Proszę o info jak fanty dojdą.
Podzieliłam bazarek na częsci tematycznie.
Fanty mogą być dodane w trakcie bazarku, o czym będę informować w postach.
Dziękuję i zapraszam.