Akcja suwaczek -aukcja otwarta do 30-11.

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw paź 03, 2019 10:08 Re: Węzeł gordyjski Tulinka ? Akcja suwaczek c.d.

Dzisiaj leci paczuszka do kasiek252 , do kocki wedle zyczenia po 10tym :ok:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw paź 03, 2019 15:29 Re: Węzeł gordyjski Tulinka ? Akcja suwaczek c.d.

Bentley i Tesla pozdrawiają październikowo i dziękują za pomoc jaką otrzymali <3

Kudłacze żyją życiem studenckim matki i właśnie ruszają ze swoimi wyjazdami. Podróżują w wózeczku, gdy jest zimno mają kubraczki (a Benio nawet stylowe rajcioszki)... damy Wam kiedyś więcej relacji na ten temat :) Tesla zrobił się nieco "puszysty" co cieszy matkę, za to Benio... schudł, gorzej je i od jakiegoś czasu ma gorsze futerko. Ten problem jest jakiś czas, poprzednie badania były dobre, czekamy na nowe badania. :(

Bentley i Tesla jeszcze przed wyjazdem odwiedzili dzieci ze Szkoły Podstawowej w Sosnowcu, gdzie razem z mamą przekonywali młodzież, że suwaczki są w 100% normalnymi kotami, że zwierzęta należy traktować z empatią, szacunkiem i odpowiedzialnością. Tesla nieco nieśmiało podszedł do tego zadania, za to Benio z przebojem i otwartością :)

Chronimy się zatem przed mrozami i nieśmiało prosimy w październiku o:
- jedzonko (wysokomięsne puszki)
- podkłady i mokre chusteczki
- środki czystości i szampon Totobi dezodorujący (lub innym kosmetykiem neutralizującym przykry zapach futerka)

Damy znać jak ich badania i dziękujemy za całe dobro dla nich okazane <3

Bentley i Tesla wychowują maluszki w swoim DT, jest ich z nimi 12 i jeszcze kilka maluchów szuka domów. Gdyby ktoś szukał (Górny Śląsk lub Wrocław) przyjaciela dajcie znać :kotek:

alessandra

Post » Czw paź 03, 2019 17:01 Re: Węzeł gordyjski Tulinka ? Akcja suwaczek c.d.

Śliczne suwaczkowe dziewczyny zachęcają do zakupu wełnianek i wsparcia dt u Astry :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

alessandra

Post » Sob paź 05, 2019 15:09 Re: Węzeł gordyjski Tulinka ? Akcja suwaczek c.d.

Wczoraj przekazałam pieniążki z zakupionych fantów przez kockę i kasiek252 :ok:

i zapraszam nieustająco, moz ecoś ktoś na jesień lub na zime lub na prezent lub jako eksponat :wink:
Dzisiaj nieco taniej, bo widze,ze kurs euro poszedł w dół :kotek:

alessandra

Post » Sob paź 05, 2019 17:14 Re: Węzeł gordyjski Tulinka ? Akcja suwaczek c.d.

kupiłam jako "inne" i co teraz..?
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Sob paź 05, 2019 18:29 Re: Węzeł gordyjski Tulinka ? Akcja suwaczek c.d.

czarno-czarni pisze:kupiłam jako "inne" i co teraz..?

teraz prosze czekac na maila mojego :)
pięknei dziekuję :1luvu:

alessandra

Post » Sob paź 05, 2019 19:42 Re: Węzeł gordyjski Tulinka ? Akcja suwaczek c.d.

A ile mam przelać?
Obrazek

czarno-czarni

Post » Sob paź 05, 2019 20:25 Re: Węzeł gordyjski Tulinka ? Akcja suwaczek c.d.

czarno-czarni pisze:A ile mam przelać?

kwote za fanty , na rachunku sa poszczególne pozycje, wysyłka jest darmowa

alessandra

Post » Pon paź 07, 2019 12:58 Re: Węzeł gordyjski Tulinka ? Akcja suwaczek c.d.

Kochani, pieniążki przesłane na konto Karoliny, czyli dt u Astry w kwocie 340zł :D
Bardzo Wam dziękuję za pomoc dla Niej i wspaniałych futrzaków pod Jej opieką :1luvu:

Aukcja charytatywna jeszcze przez jakiś czas będzie otwarta , bo szkoda zamykać, gdy już opłaciłam , zatem jeśli jeszcze jest ktoś chętny na poddupniczki, zapraszam serdecznie -zaglądajcie , nie w tym, to w przyszłym miesiącu :)

Przesyłki już poleciały do kasiek252 oraz czarno-czarnych, do kocki , według życzenia wyślę po 10tym :ok:
Mam nadzieję,że wełnianki spodobają sie kociakom :201461

alessandra

Post » Wto paź 08, 2019 12:29 Re: Akcja suwaczek -aukcja otwarta do 30-11.

jak zawsze suuuuper :) dziękuję!!!
Obrazek

czarno-czarni

Post » Wto paź 08, 2019 13:06 Re: Akcja suwaczek -aukcja otwarta do 30-11.

czarno-czarni pisze:jak zawsze suuuuper :) dziękuję!!!

To ja dziękuję :1luvu: to małe niebieskie u mnie bardzo sprawdza sę jako myjka do naczyń i szybko schnie jak na bawełnę -jestem ciekawa zastosowania u Ciebie :)

alessandra

Post » Wto paź 08, 2019 18:19 Re: Akcja suwaczek -aukcja otwarta do 30-11.

Przesłalam potwierdzenia przelewów uczestnikom akcji . Dziekuję raz jeszcze i zapraszam na zakupy -jeszcze dwa poddupniczki do wziecia :)

alessandra

Post » Wto paź 08, 2019 18:29 Re: Akcja suwaczek -aukcja otwarta do 30-11.

Jak wielu z Was wie, 2 lata temu byłam współzałożycielką SosnoŚląskich, które z czasem stały się fundacją. Wielu wie, a mam nadzieję, że dowiedzą się o tym WSZYSCY - od 15 września nie jestem w tej fundacji i nie mam z nią nic wspólnego.

Decyzja była trudna, kosztowała mnie wiele łez, jednak jestem dziś w 100% pewna jej słuszności. Spotkało mnie jeszcze w fundacji i po odejściu z niej wiele przykrości, pomówień, bezpodstawnych oskarżeń oraz obmówień. Za 2 lata naprawdę wielu poświęceń zostałam naprawdę "mile" potraktowana i nie życzę sobie by fundacja była w jakikolwiek sposób informowana o moim życiu i podopiecznych. Cieszę się, że jestem z daleka od toksycznego dla mnie środowiska i jestem dziś naprawdę szczęśliwa, robiąc to co robię. Proszę o zadowolenie się tą informacją i nie zamierzam ciągnąć więcej tego tematu.

Nie porzuciłam odchodząc potrzebujących istot, nie znudziłam się, nie zniechęciłam. Dalej pomagam i będę pomagać. Chcę zachować z ostatnich 2 lat same miłe wspomnienia, ale nie chcę mieć już z tą fundacją NIC wspólnego. Ostatnio generuje jedynie te złe. Zamknęłam ten rozdział życia.

Dziękuję jednocześnie każdemu kto zachował się z należną klasą i przyzwoitością. Zależało mi na rozstaniu w dobrej atmosferze, ale okazało się to niemożliwe i stąd ten post.

Nie zapomnę też całej dobroci jaką po odejściu doświadczyłam zostając z dnia na dzień z 12-ką kotów i bardzo małymi środkami finansowymi. Nie zapomnę nigdy Waszej dobroci i serca.

Prowadziłam od 3 lat i nadal prowadzę Dom Tymczasowy u Astry, współtworzę akcję dla zwierząt niepełnosprawnych Paczka dla Suwaczka - dar z serduszka dla sierściuszka (bo wiem jak cenne jest wsparcie, szczególnie, że sama opiekuję się Bentley & Tesla - Odjazdowe koty /Paralympic Cats/ ). Mam w głowie masę pomysłów i w odpowiednim czasie o nich będę informować, kontynuuję akcje w szkole dotyczącą odpowiedzialnej opieki nad zwierzętami, wspieram domy tymczasowe i stada kotów wolno żyjących, które mają jeszcze gorszą sytuację. Obecnie opiekuję się również 11-ką kotów.

Gdyby ktoś miał niepotrzebną karmę, bardzo chętnie przyjmę. Biednych zwierząt nie brakuje i dalej jestem do ich dyspozycji niezmiennie od lat. Zadbam by trafiło do zwierząt najbardziej tego potrzebujących.

Dalej mam do adopcji 4 kociąta, które szczerze polecam. Są cudowne, zadbane, po stosownej profilaktyce .

alessandra

[poprzednia]