KONIEC- Poddupniczki,parapetniki,materacyki ciepłe

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw wrz 26, 2019 9:38 Re: Poddupniczki,parapetniki,materacyki ciepłe na chłodne dn

ASK@ pisze:Poproszę nr 7 i nr 10.
Numer konta i kwotę razem także.
Poddupniczki niech jadą do p. Franciszka.

Tylko zapłacę po pensji. Ok? czyli pod koniec miesiąca.
Tylko tak mogę się odwdzięczyć za pomoc dla Angelka.

ASK@ w pierwszej chwili pomyślałam,że absolutnie Ci ich nie sprzedam :twisted:

Masz komu pomagać. Akurat Ty masz. Niech pomagają ci, co nie mają takiej kupy tymczasów.Ale jak zwykle jest odwrotnie...
Za pomoc Angelkowi absolutnie nie oczekuję wdzięczności,nie musisz czuć sie zobowiązana. Dla mnie to naturalne. Zostały leki,niech komuś jeszcze pomogą.Niech przyniosą ulgę. To dla mnie największa zapłata.
Ja też czasem dostaję np.od weta leki po kocie,który nie zdążył ich przyjąć... Od dr Neski kilka razy dostałam darowane przez pacjentów leki (nawet pół Azodylu!!!,który kosztuje 400zł,więc to była dla mojej kieszeni mega pomoc),od mojej wetki,kiedyś mimbla64 ofiarowała nam Zentonil,którego nie dała rady podawać Simbie.

Nie jest takich dobrych gestów dużo,ale każdy dokładnie pamiętam.Długo jeszcze pamiętam.

W drugiej chwili zaś pomyślałam sobie,że Rudy z Trzebiatowa pomogł swoimi lekami Angelkowi,to teraz Angelek może pomóc kumplom Rudego z Trzebiatowa :wink: . To nie pomoc moim tymczasom,bo takiej od Ciebie bym nie przyjęła (wiem jak Wam ciężko z taką ekipą),ale nie mam prawa zabraniać nikomu niesienia pomocy trzebiatowskim bidom :( Poślę Ci nr konta. Wpłacisz jeśli zechcesz i kiedy zechcesz,choć możesz się także wycofać. I też będzie ok. Wszystko zrozumiem. W każdym bądź razie już dziś dziękuję za odzew :1luvu:

tabo10

Od: Nie lip 31, 2011 14:24

Post » Czw wrz 26, 2019 10:37 Re: Poddupniczki,parapetniki,materacyki ciepłe na chłodne dn

tabo10 pisze:
alessandra pisze:Ciocia, mnje to ten konik siem podo ba, zrobim tak: Ciocia sle Duzej końto do wpłąty a konik jedzie do p. Franciszka , łokej? Tuliś

Dziękuję pięknie Tulisiu za Twój wybór i pomoc :) Konik bryknie do Trzebiatowa zgodnie z Twym życzeniem.
Duża jutro dostarczy nr konta,bo dziś piszę z komórki i byłoby trudniej.

Ciocia to od Duzej jeszcze by my te serca podesłali tam gdzie konika i bendzie git :ok: :kotek:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw wrz 26, 2019 11:09 Re: Poddupniczki,parapetniki,materacyki ciepłe na chłodne dn

tabo10 pisze:
ASK@ pisze:Poproszę nr 7 i nr 10.
Numer konta i kwotę razem także.
Poddupniczki niech jadą do p. Franciszka.

Tylko zapłacę po pensji. Ok? czyli pod koniec miesiąca.
Tylko tak mogę się odwdzięczyć za pomoc dla Angelka.

ASK@ w pierwszej chwili pomyślałam,że absolutnie Ci ich nie sprzedam :twisted:

Masz komu pomagać. Akurat Ty masz. Niech pomagają ci, co nie mają takiej kupy tymczasów.Ale jak zwykle jest odwrotnie...
Za pomoc Angelkowi absolutnie nie oczekuję wdzięczności,nie musisz czuć sie zobowiązana. Dla mnie to naturalne. Zostały leki,niech komuś jeszcze pomogą.Niech przyniosą ulgę. To dla mnie największa zapłata.
Ja też czasem dostaję np.od weta leki po kocie,który nie zdążył ich przyjąć... Od dr Neski kilka razy dostałam darowane przez pacjentów leki (nawet pół Azodylu!!!,który kosztuje 400zł,więc to była dla mojej kieszeni mega pomoc),od mojej wetki,kiedyś mimbla64 ofiarowała nam Zentonil,którego nie dała rady podawać Simbie.

Nie jest takich dobrych gestów dużo,ale każdy dokładnie pamiętam.Długo jeszcze pamiętam.

W drugiej chwili zaś pomyślałam sobie,że Rudy z Trzebiatowa pomogł swoimi lekami Angelkowi,to teraz Angelek może pomóc kumplom Rudego z Trzebiatowa :wink: . To nie pomoc moim tymczasom,bo takiej od Ciebie bym nie przyjęła (wiem jak Wam ciężko z taką ekipą),ale nie mam prawa zabraniać nikomu niesienia pomocy trzebiatowskim bidom :( Poślę Ci nr konta. Wpłacisz jeśli zechcesz i kiedy zechcesz,choć możesz się także wycofać. I też będzie ok. Wszystko zrozumiem. W każdym bądź razie już dziś dziękuję za odzew :1luvu:

W żadnym wypadku nie czuję się zobowiązana :wink:
Wiem skąd :1luvu: płynęła pomoc.
Chcę choć tak skromnie uczcić Angelka.
Wiem,że to tylko kropla ale sama wiem ile takie krople znaczą.
Czekam więc na nr konta i kwotę.

My też szykujemy się do zimy z dzikunami. Nakupiłam przez lato kocyków i polarków, teraz tylko pociąć. Wiem jak ważny jest ciepły podkład pod tyłek. Myśląc o Panu Franciszku myślę o sobie. Mnie też czas nie oszczędza i za moment będę w jego wieku. Chciałabym spotkać taką tabo10 na drodze gdy sił już zbraknie. I forsy.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Czw wrz 26, 2019 11:13 Re: Poddupniczki,parapetniki,materacyki ciepłe na chłodne dn

alessandra pisze:
tabo10 pisze:
alessandra pisze:Ciocia, mnje to ten konik siem podo ba, zrobim tak: Ciocia sle Duzej końto do wpłąty a konik jedzie do p. Franciszka , łokej? Tuliś

Dziękuję pięknie Tulisiu za Twój wybór i pomoc :) Konik bryknie do Trzebiatowa zgodnie z Twym życzeniem.

Ciocia to od Duzej jeszcze by my te serca podesłali tam gdzie konika i bendzie git :ok: :kotek:

Serca od serca. Tulisiowego Serca :1luvu: Dziękuję,że namówiłeś swoją Dużą na nie. Jednym słowem to Ty umiesz NACIĄGAĆ :wink:
Dziękuję pięknie w imieniu trzebiatowskich dupeczek,które będą się grzać na poddupeczniku w serduszka :1luvu:

tabo10

Post » Czw wrz 26, 2019 11:36 Re: Poddupniczki,parapetniki,materacyki ciepłe na chłodne dn

tabo10 pisze:
alessandra pisze:
tabo10 pisze:

Serca od serca. Tulisiowego Serca :1luvu: Dziękuję,że namówiłeś swoją Dużą na nie. Jednym słowem to Ty umiesz NACIĄGAĆ :wink:
Dziękuję pięknie w imieniu trzebiatowskich dupeczek,które będą się grzać na poddupeczniku w serduszka :1luvu:

ja ? 8O nii , ino tak siendem i paczem i paczem , az Duża mięknie i mówi, no dobra, wygrałeś :ryk: T.
Obrazek

alessandra

Post » Czw wrz 26, 2019 12:23 Re: Poddupniczki,parapetniki,materacyki ciepłe na chłodne dn

alessandra pisze:(...)

ja ? 8O nii , ino tak siendem i paczem i paczem , az Duża mięknie i mówi, no dobra, wygrałeś :ryk: T.
Obrazek

każda strategia jest dobra :ok:
u mnie też najlepiej działa akcja na litość, wzrok i oczy na "zbitego psa" u psa :wink: ,na "biednego głodnego kotka" u 7kg zapasionej Leny na przykład :strach: i takie tam

tabo10

Post » Pt wrz 27, 2019 13:16 Re: Poddupniczki,parapetniki,materacyki ciepłe na chłodne dn

Zapraszam :)

tabo10

Post » Pt wrz 27, 2019 14:19 Re: Poddupniczki,parapetniki,materacyki ciepłe na chłodne dn

tabo10 pisze:
alessandra pisze:(...)

Obrazek

każda strategia jest dobra :ok:
u mnie też najlepiej działa akcja na litość, wzrok i oczy na "zbitego psa" u psa :wink: ,na "biednego głodnego kotka" u 7kg zapasionej Leny na przykład :strach: i takie tam

:ryk: :ryk: :ryk:

alessandra

Post » Wto paź 01, 2019 6:27 Re: Poddupniczki,parapetniki,materacyki ciepłe na chłodne dn

Koniec

tabo10

[poprzednia]