[KONIEC] Tulinkowy bazarek dla Łatka[*] -jemy ;-)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt lis 04, 2016 23:47 Re: Tulinkowy bazarek dla Łatka[*] -str. 2 koniec 04-11

alessandra pisze:Do północy jeszcze chwila,zapraszamy :)

A tam, nie kuś, niech sobie dziewczyny ze smakiem swoje owocki zjedzą :piwa:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Nie lis 06, 2016 8:23 Re: Tulinkowy bazarek dla Łatka[*] -str. 2 koniec 04-11

Dziękujemy bardzo za udział i pomoc :1luvu: pw rozesle,gdy dotrę do komputera

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Nie lis 06, 2016 14:01 Re: Tulinkowy bazarek dla Łatka[*] -str. 2 koniec 04-11

1.Obrazek

wylicytowała za 25zł - Ewaa6 :1luvu:

dla Ewyy6 i futerka mamy takiego owoca :wink:
Obrazek

dla futerka: wełnianka na jesienne chłody i zabawki , coby był słoneczny nastrój i radość wielka, ozdobnik naprzegubny oraz uszny a także lakier do paznokci efekt żelu dla Dużej . A i miś do przytulania :wink:

wełniankę można wymienić na taką -kolor żółty słoneczny plus butelkowa zieleń
Obrazek

2.Obrazek

wylicytowała za 20zł -e Felicita :1luvu:

dla Felicity mamy takiego owoca :wink: kolory: jeans plus kremowyoraz pomarańczowy

Obrazek
wełnianka oraz zabawki dla futerka a dla Dużej wisiorek owiany magią księżycową :wink:

wełniankę można wymienić na taką- posłanko do transporterka-kolory: szary plus meksykańska czerwień

Obrazek

3.Obrazek

wylicytowała za 20 zł anita5 :1luvu:

dla anity5 mamy takiego owoca :wink: kolory: jarzeniowy róż plus biały
Obrazek
wełnianke oraz zabawki dla futerka a dla Dużej ozdobniki uszne oraz zawieszka- bardzo smakowite :mrgreen: i cuś :mrgreen:

wełniankę możemy wymienić na taką -parapetnik
Obrazek

do każdego owocu Tuliś dodaje gratisik-niespodziewaną niespodziewajke dla urody Dużej tym razem nie pokażemy gratisika, tylko prosimy o pokazanie efektu po jego otrzymaniu i użyciu :smokin: :mrgreen:

Przepraszam za jakość zdjęć, ale robione były przy sztucznym oświetleniu, co nieco zachwiało prawdę o kolorach :(

alessandra

Post » Nie lis 06, 2016 15:39 Re: [KONIEC] Tulinkowy bazarek dla Łatka[*] -jemy ;-)

Dziękuję, zaraz przeleję kasę. Zrzekam się biżuterii, bo kolczyków nie noszę. :D
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Pon lis 07, 2016 13:10 Re: [KONIEC] Tulinkowy bazarek dla Łatka[*] -jemy ;-)

anita5 pisze:Dziękuję, zaraz przeleję kasę. Zrzekam się biżuterii, bo kolczyków nie noszę. :D

A pacz Pani, tyle sie człek gapi na drugiego, a jakoś nie zwróciłąm uwagi na uszy -pewnie dlatego,że tylko kocie mnie pociągają :lol:
Nie ma sprawy, za to dostawę będziesz miała osobistą dzisiaj wieczorem :mrgreen:

alessandra

Post » Pon lis 07, 2016 13:12 Re: [KONIEC] Tulinkowy bazarek dla Łatka[*] -jemy ;-)

Elu, wysyłać czy czekamy? Nie wiem jakie masz plany :wink:

alessandra

Post » Pon lis 07, 2016 13:31 Re: [KONIEC] Tulinkowy bazarek dla Łatka[*] -jemy ;-)

alessandra pisze:Elu, wysyłać czy czekamy? Nie wiem jakie masz plany :wink:

Olu, wstrzymaj się na razie z wysyłką. A kaskę na Łatka przelałam. Szkoda, że on już może tylko na to zerknąć zza TM :cry:

FElunia

Od: Wto kwi 14, 2015 15:11

Post » Pon lis 07, 2016 13:58 Re: [KONIEC] Tulinkowy bazarek dla Łatka[*] -jemy ;-)

FElunia pisze:
alessandra pisze:Elu, wysyłać czy czekamy? Nie wiem jakie masz plany :wink:

Olu, wstrzymaj się na razie z wysyłką. A kaskę na Łatka przelałam. Szkoda, że on już może tylko na to zerknąć zza TM :cry:

dziekuję :1luvu:

alessandra

[poprzednia]