Poszukuje: rozne karmy w malych ilosciach

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob sie 06, 2016 15:59 Poszukuje: rozne karmy w malych ilosciach

Poniewaz moja Zuzanna ma ochote jesc swoja karme tylko jak,jej podstawie cos gorszego popod nos do wyboru, chcialabym spawdzic czy,jest cos moze co chcialaby zjesc. Karmy w wiekszosci jak widzialam maja minimum 2kg, nieliczne mniejsze sa. Ale nie wiem czy mam ochote magazynowac wszystkie karmy z zooplusa i innych sklepow.
Na pewne rzeczy nawet nie chce spojrzec, inne jak,ostatnio TOTW w wersji z dziczyzna nawet sprobowala ale potem rzucila sie na swoje chrupki i chyba nie zmaierza tamtej dalej testowac.

Wiec jesli ktos ma ochote podzielic sie troche czyms innym niz ten TOTW z dziczyzna i RC indor odor to proponuje

6zl za 150g + oplacenie wysylki (z paczek powyzej 2kg chyba w kazdej sie oplaca, ajk nie to mozemy podyskutowac o cenie )

Chetnie sie tez dowiem gdzie w krakowie po za kozlowkiem mozna kupic karme na wage w malych ilosciach (gdzieniegdzie chca min 1kg)

Wiem ze kota nie da sie ssybko przestawic, ale jak pewnye rzeczy ledwo wacha to trudno tu mowic o przestawianiu.

AleksandraZebrowata

Od: Czw cze 30, 2016 23:17

Post » Pon wrz 05, 2016 15:11 Re: Poszukuje: rozne karmy w malych ilosciach

Moje koty jedzą z apetytem Greenwoodsa z indykiem, mogę Ci przesłać próbkę 150g :D
Obrazek

Malk

Od: Pon paź 01, 2007 18:30

Post » Pon wrz 05, 2016 15:39 Re: Poszukuje: rozne karmy w malych ilosciach

Ja mam do zaoferowania Portę 21. Chętnie bym się wymieniła na TOTW. Ja ostatnio kupowałam Acanę małą ilość w sklepie i nie było problemów. Sklep zoomarket os. Złotego Wieku 96.

Funghi

Od: Czw maja 19, 2016 9:37

Post » Pon wrz 05, 2016 17:29 Re: Poszukuje: rozne karmy w malych ilosciach

mogę podesłać 3 x 60 g (trzy próbki) josera nature cat - bezzbożowa
albo dorzucić catelux josera , tak by nie ważyło więcej, niż 350 g, wtedy powinno za 8,3 pocztą pójść.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Sob paź 01, 2016 16:38 Re: Poszukuje: rozne karmy w malych ilosciach

tutaj można kupić próbki karm: http://szopfilantrop.pl/probki-karm,88,0.html wspierając przy okazji kocią fundację - cały zysk sklepu przeznaczony jest na pomoc zwierzętom
Obrazek

zytta

Od: Pon mar 07, 2011 11:28