Woda perfumowana La Rive so love - na Zazulkę

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw wrz 22, 2016 19:51 Woda perfumowana La Rive so love - na Zazulkę

Zazulka to taki chyba mój wieczny tymczas...cudna kocica, piękna z cudownym charakterem..ale i kłopotami kuwetkowymi. Zdarza się jej sikać poza kuwetę. Trzy razy była w adopcji i wracała. Miała konsultacje behewioralne u Ryśki i jest znacznie, znacznie lepiej, ale jednak co kilka dni naleje a to na kanapę a to na łóżko...piszę o niej czasami w wątku tymczasów viewtopic.php?f=1&t=169436&start=195
to ta piękna trikolorka na zdjęciach

Zazulka od początku ma tendencję do tworzenia się kamienia nazębnego i przyszedł znów czas na czyszczenie, bo kamień już ranił jej dziąsło. Przed narkozą zrobiłam jej badania krwi.
I na te dwa w sumie cele czyli badania krwi (80zł) i czyszczenie ząbków (140zł) pójdą pieniądze z tego wątku.

A na ten cel...

Woda perfumowana La rive so love, 75 ml
Z opisu w necie
a Rive So Love to kwiatowo - drzewno - piżmowe perfumy dla kobiet.
Zapach rozkwita bukietem żywych i radosnych nut.

Piramida zapachu:
- Nuta głowy: pomarańcza, grejfrut, czerwona porzeczka
- Nuta serca: wodna lilia, herbaciana róża, konwalia, cynamon
- Nuta podstawowa: piżmo, drzewo cedrowe, drzewo tanaka

Obrazek
Obrazek

Uprzedzam że termin ważności to...10.2016r. Zapomniane pudełko z wodą przeleżało na dnie szafy, ale może ktoś się skusi :) Chyba z wodą perfumowaną nie jest jak z żywnością :roll: a może ktoś akurat poszukuje tego zapachu, bo chyba już w sklepach go nie ma.
Cena: 1 zł + przesyłka (wg moich obliczeń w cenniku poczty polskiej to 13 zł). Mogę również nadać paczkomatem - 10,44 zł
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Czw wrz 22, 2016 20:10 Re: Woda perfumowana La Rive so love - na Zazulkę

dawaj do paczki z drapakiem :) za dychę, ok?
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35