Dla Małego.Transporter na kolkach dla Kota

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon sie 01, 2016 18:18 Re: Dla Małego.Transporter na kolkach dla Kota

AgaS1987 pisze:
Kotina pisze:
AgaS1987 pisze:Kurcze moze przez wysyłkę cos sie stalo. U mnie bylo wszystko ok. Sluchah moze sprobuh do niego cos napakowac zeby byl wypełniony caly to.moze.sie wyprostuje. Bo u mnie bylo wszystko dobrze :-(

Paczka była zapakowana bardzo dobrze i nie została uszkodzona podczas podróży :ok:
A tak na marginiesie, to żadnej paczki tak długo nie rozpakowywałam jak tej .... :ryk:
aleś ją okutała :ok:

Zobaczę jeszcze co z tym zrobię .... może usztywnię czymś boki ...
już ją wypchałam na maksa ... i odstawiłam ... może się sama jakoś wyprostuje :roll:

Wiesz co.u mnie byl on postawiiby pionowo zawsze a w paczce byl polozony wirc moze dlategonte boki sie zapadly. On jeet po bokach wzmacniany ale do polowy. Tak go juzbwyprodukowali:-( u mnie wygladal tak jak na zdjeciach. Zdjecia robilam jedeb dzien przedbwystawiebiem. Nigdy nie sprzedalabym czegos niezgodnego z opisem. Dlatego mi jest bardzo przykro ze cos sie stalo:-( moge Ci oddac czesc pieniazkow bo mi bardzo glupio ze cos sie stalo ale nie moge przewidziec ze cos podczas wysylki sie stanie. A co do oklejajania paczki yo na poczcie mi jeszcze kilka razy sami doklejali

Aga, spoko :ok:
nie dajmy się zwariowac .... to tylko transporter :D

Masz pw :D
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Pon sie 01, 2016 18:25 Re: Dla Małego.Transporter na kolkach dla Kota

AgaS1987 pisze:
Kotina pisze:
AgaS1987 pisze:Kurcze moze przez wysyłkę cos sie stalo. U mnie bylo wszystko ok. Sluchah moze sprobuh do niego cos napakowac zeby byl wypełniony caly to.moze.sie wyprostuje. Bo u mnie bylo wszystko dobrze :-(

Paczka była zapakowana bardzo dobrze i nie została uszkodzona podczas podróży :ok:
A tak na marginiesie, to żadnej paczki tak długo nie rozpakowywałam jak tej .... :ryk:
aleś ją okutała :ok:

Zobaczę jeszcze co z tym zrobię .... może usztywnię czymś boki ...
już ją wypchałam na maksa ... i odstawiłam ... może się sama jakoś wyprostuje :roll:

Wiesz co.u mnie byl on postawiiby pionowo zawsze a w paczce byl polozony wirc moze dlategonte boki sie zapadly. On jeet po bokach wzmacniany ale do polowy. Tak go juzbwyprodukowali:-( u mnie wygladal tak jak na zdjeciach. Zdjecia robilam jedeb dzien przedbwystawiebiem. Nigdy nie sprzedalabym czegos niezgodnego z opisem. Dlatego mi jest bardzo przykro ze cos sie stalo:-( moge Ci oddac czesc pieniazkow bo mi bardzo glupio ze cos sie stalo ale nie moge przewidziec ze cos podczas wysylki sie stanie. A co do oklejajania paczki yo na poczcie mi jeszcze kilka razy sami doklejali

Aga,
dajmy trochę czasu transporterkowi ... może nie lubi podróżowac :wink:
będę się martwic gdy to zagięcie się nie wyprostuje i gdy nie znajdę na to sposobu :D
A to mało prawdopodobne, bo uparta i pomysłowa ze mnie baba .... :mrgreen:

Nie mówmy o pieniądzach .... poszły na dobry cel .... dla małego Murzynka

pozdrawiam Ela

ps. pw poszło tu ... sorrki - zakręcona ze mnie emerytka :ryk: :ryk:
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Śro sie 03, 2016 8:52 Re: Dla Małego.Transporter na kolkach dla Kota

Poproszę transporter na kółkach.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Śro sie 03, 2016 10:32 Re: Dla Małego.Transporter na kolkach dla Kota

pisiokot pisze:Poproszę transporter na kółkach.

transporter juz sprzedany.

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

[poprzednia]