[KONIEC] Tulinkowe legowiska z włóczki -dla Michasia

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt mar 18, 2016 18:59 Re: Tulinkowe legowiska z włóczki -dla Michasia-do niedzieli

Atta pisze:Eh.. takie ładniste zielone na wiosnę.. Ino ludzie przed świętami pewnie już z pieniędzy portfele poopróżniali :(

Przez to moje choróbsko zapomniałam,że jajcowe święta -mówisz,że na jajka tyle kasy wydają - no nie może być 8O :wink:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pt mar 18, 2016 19:00 Re: Tulinkowe legowiska z włóczki -dla Michasia-do niedzieli

A tak by the way, Madie, jeszcze nie dotarły tamte posłanka? Bo bardzo jestem ciekawa, jak kotki przyjęły ?..

alessandra

Post » Pt mar 18, 2016 19:15 Re: Tulinkowe legowiska z włóczki -dla Michasia-do niedzieli

alessandra pisze:
Atta pisze:Eh.. takie ładniste zielone na wiosnę.. Ino ludzie przed świętami pewnie już z pieniędzy portfele poopróżniali :(

Przez to moje choróbsko zapomniałam,że jajcowe święta -mówisz,że na jajka tyle kasy wydają - no nie może być 8O :wink:

Jajca to tylko szczyt góry lodowej :mrgreen:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Pt mar 18, 2016 19:59 Re: Tulinkowe legowiska z włóczki -dla Michasia-do niedzieli

Nie no tak sie zastanawiam, dwa dni jeno jajkiem się człek zapcha , to na co ludziska wydaja?

alessandra

Post » Pt mar 18, 2016 20:48 Re: Tulinkowe legowiska z włóczki -dla Michasia-do niedzieli

Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pt mar 18, 2016 20:53 Re: Tulinkowe legowiska z włóczki -dla Michasia-do niedzieli

czarno-czarni pisze:https://www.facebook.com/1151575404859266/videos/1279641932052612/

polecamy :)

Piękna modelka :1luvu:
i chyba polubiła :wink:
dziękujemy :1luvu:

alessandra

Post » Nie mar 20, 2016 16:06 Re: Tulinkowe legowiska z włóczki -dla Michasia-do niedzieli

Zastanawiałam się nad sprawą usztywnienia rantu, można spróbować lekkim krochmalem, ale czy to się kotkom spodoba? Nie będize już takie miękkie i do pacania łapkami,że o obślinianiu nie wspomnę 8)
Piszę o tym, bo może ktoś być rozczarowany,że legowisko żyje własnym życiem i tak nie stoi jak na zdjęciu , gdy kotek się wgramoli :wink:
Można włożyć poduszkę , jutro pokaże zdjęcia, jak to wygląda, a tymczasem czekamy na zakończenie bazarku i już zapowiadamy nowości -tym razem dla ślepaczków na kiermaszu fb oraz za jakiś czas tutaj , gdy dokończę kocią budkę :kotek:

alessandra

Post » Nie mar 20, 2016 16:35 Re: Tulinkowe legowiska z włóczki -dla Michasia-do niedzieli

żyją własnym życiem, brzeg nie stoi na baczność ale jakimś cudem Zuza woli to od usztywnianego legowiska :)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon mar 21, 2016 8:27 Re: Tulinkowe legowiska z włóczki -dla Michasia-do niedzieli

Madie :1luvu: :1luvu: :1luvu: dziękujemy całym sercem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I Radkowi :201461 :1luvu: , oczywiście!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oby to były posłanka zawsze szczęściem usłane :D
Kciuki za bardzo dobry dom dla tymczasi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon mar 21, 2016 11:59 Re: Tulinkowe legowiska z włóczki -dla Michasia-do niedzieli

Pięknie się kłaniamy Radkowi z podziękowaniem za hojność w zakupach i myśl o kolegach/koleżankach :1luvu:

Wszystkim zaglądającym, licytujących, reklamującym pięknie dziękujemy Obrazek i polecamy sie na przyszłoć :D

alessandra

Post » Pon mar 21, 2016 22:04 Re: [KONIEC] Tulinkowe legowiska z włóczki -dla Michasia

Legowiska były piękne - za piękne :placz: :? :cry: :evil:

Rozpakowałam je w swoim pokoju w pracy i oczywiście jedno dałam dyrektorowi. Był wniebowzięty, dziś pokazywał mi jego dwa tłuste szczęścia bawiące się legowiskiem. Już wiem, że muszę domówić drugie dla niego.
Potem przyszła przyjaciółka, zaczęła się rozpływać w zachwytach, a że kocham ja jak siostrę, a jej koty bardzo lubię, dostała w prezencie na wcześniejsze urodziny dla kotów legowisko numer dwa.

No i 3. Poprosiłam kolegę żeby zabrał 3cie legowisko ze sobą jak będzie do mnie jechał. Nie jechałam prosto do domu, a pogoda była kiepska więc stwierdził, że weźmie. Pech chciał, że cos mu wypadło i musiał wracać do siebie. Spanko ciut zamokło, więc rozłożył je na fotelu. No i taki tego efekt:

Obrazek

Mój były tymczas, a kot Mateusza, upodobał je sobie jak nic. Wysłałam mu więc sms, żeby darował sobie odnoszenie. Niech kot ma na "spanie". I tak Radek został pozbawiony należnego mu legowiska, dlatego też będziemy polować na następne sztuki ;)
Wątek tęczowych kotów do adopcji: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=164847

Madie

Od: Pon wrz 10, 2007 17:35

Post » Wto mar 22, 2016 13:46 Re: [KONIEC] Tulinkowe legowiska z włóczki -dla Michasia

Madie pisze:Legowiska były piękne - za piękne :placz: :? :cry: :evil:

Rozpakowałam je w swoim pokoju w pracy i oczywiście jedno dałam dyrektorowi. Był wniebowzięty, dziś pokazywał mi jego dwa tłuste szczęścia bawiące się legowiskiem. Już wiem, że muszę domówić drugie dla niego.
Potem przyszła przyjaciółka, zaczęła się rozpływać w zachwytach, a że kocham ja jak siostrę, a jej koty bardzo lubię, dostała w prezencie na wcześniejsze urodziny dla kotów legowisko numer dwa.

No i 3. Poprosiłam kolegę żeby zabrał 3cie legowisko ze sobą jak będzie do mnie jechał. Nie jechałam prosto do domu, a pogoda była kiepska więc stwierdził, że weźmie. Pech chciał, że cos mu wypadło i musiał wracać do siebie. Spanko ciut zamokło, więc rozłożył je na fotelu. No i taki tego efekt:

Obrazek

Mój były tymczas, a kot Mateusza, upodobał je sobie jak nic. Wysłałam mu więc sms, żeby darował sobie odnoszenie. Niech kot ma na "spanie". I tak Radek został pozbawiony należnego mu legowiska, dlatego też będziemy polować na następne sztuki ;)

Nie ma chyba wspanialszej reklamy i weselszej historii zakupów :1luvu: :ryk:
Cudowne wieści i wielkie podziękowania :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Madie, pozwolisz,że zachowam do albumu zdjęcie i czy mogę je wykorzystać jako reklamę zadowolonego Klienta?

alessandra

Post » Wto mar 22, 2016 18:53 Re: [KONIEC] Tulinkowe legowiska z włóczki -dla Michasia

Bohater reklamy śnięty to może nawet nie wie na czym śpi :mrgreen: Jednakże model piękny :kotek:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

[poprzednia]