Atta pisze:Eh.. takie ładniste zielone na wiosnę.. Ino ludzie przed świętami pewnie już z pieniędzy portfele poopróżniali
Przez to moje choróbsko zapomniałam,że jajcowe święta -mówisz,że na jajka tyle kasy wydają - no nie może być

Moderator: Moderatorzy
Atta pisze:Eh.. takie ładniste zielone na wiosnę.. Ino ludzie przed świętami pewnie już z pieniędzy portfele poopróżniali
alessandra pisze:Atta pisze:Eh.. takie ładniste zielone na wiosnę.. Ino ludzie przed świętami pewnie już z pieniędzy portfele poopróżniali
Przez to moje choróbsko zapomniałam,że jajcowe święta -mówisz,że na jajka tyle kasy wydają - no nie może być![]()
czarno-czarni pisze:https://www.facebook.com/1151575404859266/videos/1279641932052612/
polecamy
Madie pisze:Legowiska były piękne - za piękne![]()
![]()
![]()
![]()
Rozpakowałam je w swoim pokoju w pracy i oczywiście jedno dałam dyrektorowi. Był wniebowzięty, dziś pokazywał mi jego dwa tłuste szczęścia bawiące się legowiskiem. Już wiem, że muszę domówić drugie dla niego.
Potem przyszła przyjaciółka, zaczęła się rozpływać w zachwytach, a że kocham ja jak siostrę, a jej koty bardzo lubię, dostała w prezencie na wcześniejsze urodziny dla kotów legowisko numer dwa.
No i 3. Poprosiłam kolegę żeby zabrał 3cie legowisko ze sobą jak będzie do mnie jechał. Nie jechałam prosto do domu, a pogoda była kiepska więc stwierdził, że weźmie. Pech chciał, że cos mu wypadło i musiał wracać do siebie. Spanko ciut zamokło, więc rozłożył je na fotelu. No i taki tego efekt:
Mój były tymczas, a kot Mateusza, upodobał je sobie jak nic. Wysłałam mu więc sms, żeby darował sobie odnoszenie. Niech kot ma na "spanie". I tak Radek został pozbawiony należnego mu legowiska, dlatego też będziemy polować na następne sztuki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 9 gości