Magiczne serducha Tulinka - KONIEC -dziękujemy :-)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw lut 18, 2016 15:08 Re: Magiczne serducha Tulinka - KONIEC -dziękujemy :-)

Mam wpłatę 45 zł od Marivel! :1luvu: Serdecznie dziękuję w imieniu Yasminki i swoim.

Kolejne usg w poniedziałek....
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Czw lut 18, 2016 17:33 Re: Magiczne serducha Tulinka - KONIEC -dziękujemy :-)

o, to szybciutko doszło, wpłaciłam rano.
Zdrowia dla malutkiej@ company :piwa:

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Czw lut 18, 2016 17:37 Re: Magiczne serducha Tulinka - KONIEC -dziękujemy :-)

alessandra pisze:I prezentujemy ostatni zestaw niepsodziewankowy dla marivel a raczej dla futerek :mrgreen:
Marivel wybrała na pw

marivel pisze:biało-niebieska :-)

a oto , co mamy dla futerek: poddupniczek z mozliwością dopchania poduszką lub materacykiem :wink: , czyli zapinany , woreczek na kocimiętkę, bo oną był zeżarł czarnuch :? oraz zestaw zabawek z dzwonkiem :wink:

Śliczności, dziękujemy bardzo ( znaczy ja z kocurami )

ps. nie mówi się czarnuch tylko Afroamerykanin.
A moje czarnuchy będą leżeć w błękitach (znaczy Afroamerykanie w błękitach :mrgreen: )

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Czw lut 18, 2016 19:40 Re: Magiczne serducha Tulinka - KONIEC -dziękujemy :-)

marivel pisze:o, to szybciutko doszło, wpłaciłam rano.
Zdrowia dla malutkiej@ company :piwa:

Dziękujemy! :1luvu:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Pt lut 19, 2016 13:07 Re: Magiczne serducha Tulinka - KONIEC -dziękujemy :-)

marivel pisze:ps. nie mówi się czarnuch tylko Afroamerykanin.
A moje czarnuchy będą leżeć w błękitach (znaczy Afroamerykanie w błękitach :mrgreen: )

Koniecznie prosimy o zdjęcie , bo bardzo ładnie powinno się komponować :1luvu:
Tylko Ty będziesz miała trochę więcej sprzątania kłaczków , ale to ...a mniejsza z tym :lol:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pon lut 22, 2016 19:36 Re: Magiczne serducha Tulinka - KONIEC -dziękujemy :-)

Przesyłka dotarła.Dziękuję.Zawartość smakowita ( dla Dużej ) i piękna oraz bardzo przydatna ( dla Futerka ).Posłanko w realu jeszcze cudniejsze.Moja Paluchowa tymczaska Daszeńka od piątku tylko w nim śpi. :ok: Naprawdę polecam,choć sama sobie szkodzę tą reklamą,bo będę polować na jeszcze jedno.Tulisiu mnóstwo głasków dla Ciebie i Twojej narzeczonej Balbisi.Ale Ty jesteś zdolne Kocisko.Pięknie wymyślasz i projektujesz te wszystkie cudeńka,które dzierga potem Twoja Duża :ok: :1luvu: :201461
Obrazek

MAU

Od: Śro paź 24, 2012 11:45

Post » Wto lut 23, 2016 11:41 Re: Magiczne serducha Tulinka - KONIEC -dziękujemy :-)

MAU pisze:Przesyłka dotarła.Dziękuję.Zawartość smakowita ( dla Dużej ) i piękna oraz bardzo przydatna ( dla Futerka ).Posłanko w realu jeszcze cudniejsze.Moja Paluchowa tymczaska Daszeńka od piątku tylko w nim śpi. :ok: Naprawdę polecam,choć sama sobie szkodzę tą reklamą,bo będę polować na jeszcze jedno.Tulisiu mnóstwo głasków dla Ciebie i Twojej narzeczonej Balbisi.Ale Ty jesteś zdolne Kocisko.Pięknie wymyślasz i projektujesz te wszystkie cudeńka,które dzierga potem Twoja Duża :ok: :1luvu: :201461

Pięknie dziękujemy :1luvu: za wiadomości i reklamę :lol: -Daszeńka prawdę mówiąc była testerem :oops: cieszę się bardzo,że nasz wyrób przypadł jej do gustu, na pewno będzie w nim ciepło :ok:
Kłaniamy sie i polecamy na przyszłośc :D

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

[poprzednia]