Chłopaki mają za sobą pierwsze szczepienie, powinny mieć powtórkę.
Dodatkowo zaszczepiłam też drugi raz Mysię z tego wątku viewtopic.php?f=1&t=169373
1.
Bransoletka wykonana z siatki jubilerskiej wypełnionej drobnymi kolorowymi koralika. Zapięcie magnetyczne. Na nadgarstek 15-16 cm
KUP TERAZ: 20 z
2.
Bransoletka z pleconego niebieskiego rzemyka i ceramicznego koralika.
Na nadgarstek: 15-16 cm + 5 cm łańcuszka
KUP TERAZ: 17 zł
KUPIŁA: Carmella
3.
Kolczyki z niebieskich kostek ceramicznych i elementów " starego złota". Długość:5 cm
KUP TERAZ: 13 zł
4.
Delikatne kolczyki z elementów starego złota i koralików cloisonne. Długość: 5,5 cm
KUP TERAZ: 11 zł
5.
Kolczyki z posrebrzanych elementów i pięknych, granatowych szklanych kropli.
Długość: 5,5 cm
KUP TERAZ: 8 zł
6.
Piękny naszyjnik z kamieni zwanych niebiański kwarc. Długość: 45 cm
KUP TERAZ: 26 zł
7.
Bransoletka ze rzemienia w kolorze zielonkawo-morskim z ozdobną grawerowaną przekładką. Na nadgarstek od 15,5 cm.
KUP TERAZ: 9 zł
8.
Bransoletka w fioletach: sznurek, linka, modułowe koraliki, szkło.
Na nadgarstek od 15,5 cm, mogę dorobić łańcuszek
9.
Bransoletka na gumce, wykonana z fasetowanych jadeitów, z ozdobnym serdeszkiem z napisem "made with love". Na nadgarstek 15-16 cm
KUPIŁA: Magicmada
10.
Bransoletka wykonana z modułowym koralików i rzemieni, w kolorach fioletowych. Na nadgarstek 15-16 cm, mogę dorobić łańcuszek
KUP TERAZ: 15 zł
11.
Piękne, długie, niezwykłe i orginalne kolczyki z drewnianych kul zawieszonych na biglach "rybkach".
Długość: 8,5 cm
KUP TERAZ: 7 zł
12.
Kolczyki z koralików oplatanych- długość: 5,5 cm, średnica kuli 22 mm.
KUP TERAZ: 12 zł
13.
Kolczyki koła z masy perłowej, średnica: 4 cm, długość kolczyków: 6 cm
KUP TERAZ: 9 zł
14.
Kolczyki z kul zielonego awenturynu i szklanego szlifowanego kryształku. Długość: 4,5 cm
KUP TERAZ: 11 zł
15.
Bransoletka z różnorodnych rzemieni (szytego, plecionego, gładkiego) i różne przekładki + koraliki z masy perłowej na łańcuszku. Na nadgarstek 15,5 - 16 cm (możliwość dołożenia kilku ogniwek do łańcuszka i będzie na większy nadgarstek).
KUP TERAZ: 15 zł
KUPIŁA: Carmella
16.
Bransoletka wykonana z kwiatu w kolorze starego złota, kwiatów lampwork, kul crakle i niebieskiego koralu. Na nadgarstku 15.5 cm jest dość luźna, ale nie spada przez rękę. Najlepsza będzie na nadgarstek 16-17 cm.
KUP TERAZ: 18 zł