Święta tuż, tuż :), zapraszamy :)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw gru 18, 2014 20:46 Re: Choinki na leczenie KOTeczki

Koniec bazarku.

Podsumowanie: 30 zł na leczenie mojego Kocisza :1luvu:

Tinga dziękuję Ci raz jeszcze <3
-------------------
Na chwilę obecną już za późno na sprzedaż kolejnych choinek, ale wstawiam na koniec moje ostatnie prace :wink:, tym razem w kolorze białym :kotek:

Obrazek

----------------
Napiszcie mi proszę, czy w momencie kiedy będę chciała znowu coś sprzedać, to muszę zakładać nowy bazarek, czy mogę w obecnym :?:
Jeśli tak to nie muszę pisać w tytule - KONIEC :?:
I jeszcze jedno, pokierujcie mnie do wątku dyskusyjnego na temat karmy, mam kilka pytań :wink:
Trochę już poczytałam, ale interesuje mnie taki najaktualniejszy wątek o karmach suchych i mokrych, dla kotów rzecz jasna :wink:

Zofka

Od: Czw gru 04, 2014 13:26

Post » Czw gru 18, 2014 23:16 Re: Choinki na leczenie KOTeczki

Biała też śliczna :D Szkoda, że nie założyłaś wcześniej bazarku, ale co się odwlecze... :D
Co do bazarków, to nie wiem dokładnie, ale wydaje mi się, że możesz ten zostawić w spokoju i odkopać go sobie za rok w listopadzie i tylko uaktualnić, a z nowymi rzeczami zrobić świeżutki kopiuj wklej ;) Choć widziałam wątasy bazarowe długaśne bardzo.
I tak piszemy KONIEC w tytule, ale to może dopiero jutro, może jeszcze ktoś....

A wątek z karmami najnowszy jest tu:
viewtopic.php?f=1&t=163530&p=10909898&hilit=spis+karm#p10909898
Obrazek

tinga7

Od: Czw gru 13, 2012 11:14

Post » Pt gru 19, 2014 13:34 Re: Choinki na leczenie KOTeczki

tinga7 pisze:Biała też śliczna :D Szkoda, że nie założyłaś wcześniej bazarku, ale co się odwlecze... :D
No szkoda :wink:, ale może faktycznie nie uciecze... :wink:
tinga7 pisze:Co do bazarków, to nie wiem dokładnie, ale wydaje mi się, że możesz ten zostawić w spokoju i odkopać go sobie za rok w listopadzie i tylko uaktualnić, a z nowymi rzeczami zrobić świeżutki kopiuj wklej ;) Choć widziałam wątasy bazarowe długaśne bardzo.
I tak też zrobię, zostawię świąteczny bazarek na przyszły rok, a więc na chwilę obecną zamykam go na trzy spusty :lol: ( jutro :wink: )
tinga7 pisze:I tak piszemy KONIEC w tytule, ale to może dopiero jutro, może jeszcze ktoś....
O.K., poczekam do jutra, gdyby tylko ktoś jeszcze chciał to choineczki czekają w pełnej krasie :lol:, nie namawiam, bo nie wiem czy zdążyłyby dojść przed świętami, chociaż kurierem szansa jest.

tinga7 pisze:A wątek z karmami najnowszy jest tu: viewtopic.php?f=1&t=163530&p=10909898&hilit=spis+karm#p10909898
Dzięki :wink:

Zofka

Post » Pon gru 22, 2014 12:55 Re: Choinki na leczenie KOTeczki

Choineczki przyjechały i na żywo są jeszcze ładniejsze niż na zdjęciach! Urocze po prostu :D

Dobrze, że mnie ostrzegłaś, że są tak pancernie opakowane! Dzięki jeszcze raz!
Obrazek

tinga7

Od: Czw gru 13, 2012 11:14

Post » Pon gru 22, 2014 13:18 Re: Choinki na leczenie KOTeczki

tinga7 pisze:Choineczki przyjechały i na żywo są jeszcze ładniejsze niż na zdjęciach! Urocze po prostu :D

Dobrze, że mnie ostrzegłaś, że są tak pancernie opakowane! Dzięki jeszcze raz!

Bardzo się cieszę, że się podobają i że dojechały całe i zdrowe :wink:, a opakowanie cóż... :lol:, łatwo pewnie nie było, ale bezpieczeństwo to podstawa :lol:

Zofka

Post » Wto gru 23, 2014 10:29 Re: KONIEC - Choinki na leczenie KOTeczki

Zamykam bazarek, zapraszam za rok o tej samej porze, no może ciut wcześniej... :wink:

Zofka

Post » Czw lis 05, 2015 14:32 Re: Święta tuż, tuż :), zapraszamy :)

Witamy się ponownie na choinkowym bazarku, aktualizacja na pierwszej stronie wątku, zapraszamy :201461

Zofka

[poprzednia]