Spodnie! Nowe, długie, krótkie, Wrangler, S.Olivier..

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob lip 25, 2015 0:06 Spodnie! Nowe, długie, krótkie, Wrangler, S.Olivier..

Witam,
Mam do sprzedania parę rzeczy, które kupiłam i albo nigdy nie założyłam, albo założyłam raz, albo zakładałam często, ale wiem, ze są w stanie idealnym lub bardzo dobrym i przede wszystkim bardzo dobrej jakości. Tutaj kilka z nich.
Niektóre z metkami, niektóre bez, większość nowe. Jeśli są używane - zaznaczam to w opisie.
CENY ZAWIERAJĄ KOSZTY WYSYŁKI!!!

ZDJĘCIA SIĘ POWIĘKSZAJĄ i widać na nich wszystkie szczegóły.

1. Czerwone spodnie Wrangler Lia. Rurki, ale nie takie co trzeba nogi ogolić, żeby założyć :) Rozmiar z metki W28 L34, co odpowiada mniej więcej rozmiarowi 38. 98% bawełna, 2% elastan. Lekko rozciągliwe. Kolor taki jak na zdjęciach całych spodni, raczej łagodny, nie są różowe jak wyszły na zbliżeniu, a raczej takie zgaszone czerwono-malinowe z rozjaśnieniami i fabrycznymi przejaśnieniami/przetarciami. Made in Poland. NOWE, z metkami.
pas 2 x 40 cm (rozciągają się do 41,5-42 cm)
szerokość w biodrach 2 x 47, 5 cm
stan: 20 cm
długość po szwie bocznym (razem z pasem) 103 cm
szerokość nogawki w udzie 2 x 23 cm
szerokość nogawki na dole 2 x 17 cm
CENA 65 ZŁ (zawiera koszty wysyłki)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

2. Krótkie spodenki MY PROMISE z genialnym asymetrycznym wykończeniem - haftowanym motylkiem. Taki sam motylek na kieszonce z tyłu. Staranne wykończenie, wzmocnienia na kieszeniach z metalowych nap z kryształkiem. Bardzo dobrej jakości bawełna z elastanem, więc się fajnie naciągają. Bielutkie. Niepowtarzalne :) Nadają się na rozmiar 40 (będą swobodne) i na rozmiar 42 (bardziej obcisłe). 97% bawełna, 3% elastan. Rozmiar z metki 42. Made in Turkey. NOWE, bez metek.
Wymiary:
pas 2 x 42 cm (naciągają się do 45 co najmniej)
szerokość w biodrach 2 x 50 cm (jak wyżej - do 53 cm)
długość po szwie bocznym (razem z pasem) 25,5 cm
szerokość nogawki 2 x 31 cm (naciąga się również)

CENA 17 ZŁ (zawiera koszty wysyłki)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

3. Spodnie S.Olivier CHINO w kolorze jasnym beżowym. Mają 4 kieszenie, nieco podwyższoną talię i nogawki o lekko zwężanym kroju. Wszystkie guziczki logowane, wykonanie bardzo staranne. Podobne do tych - tylko ładniejsze :) -> https://www.zalando.co.uk/s-oliver-smar ... 7-b11.html
Rozmiar z metki W36 L34, ale nie wiem co to za numeracja, są dobre na rozmiar 38. 100% bawełna, miękka, mięsista, miła. Made in China (jak to chinosy ;) ).
W zasadzie używane, ale bardzo krótko, raz uprane. Były drogie ;)
pas 2 x 40 cm (nie są rozciągliwe)
szerokość w biodrach 2 x 48,5 cm
stan: 22 cm
długość po szwie bocznym (razem z pasem) 99 cm
szerokość nogawki w udzie 2 x 25 cm
szerokość nogawki na dole 2 x 16 cm
CENA 25 ZŁ (zawiera koszty wysyłki)

4. Spodenki szorty przed kolano, COLOURS OF THE WORLD. Klasyczne, nitowane i logowane kieszenie - zarówno z przodu jak i z tyłu.Wzmocnienia wykonane srebrną nitką. Bardzo fajny krój. Kolor jasny/ciemny khaki w krateczkę. Używane, w zasadzie bez śladów tegoż używania, bardzo wygodne, fajnie się je nosi. Rozmiar 38. 100% bawełna. Wymiary:
pas 2 x 40,5 cm
szerokość w biodrach 2 x 24 cm
długość po szwie bocznym (razem z pasem) 41 cm
szerokość nogawki na dole 2 x 22 cm
CENA 15 ZŁ (zawiera koszty wysyłki)

ZAPRASZAM!!
Ostatnio edytowano Sob wrz 12, 2015 22:18 przez Trinity36, łącznie edytowano 4 razy
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Nie lip 26, 2015 13:14 Re: Spodnie! Nowe, długie, krótkie, Wrangler, S.Olivier..

Poproszę dokładne wymiary nr 2 i 4.

Koki-99

Od: Pt mar 23, 2007 13:48

Post » Śro lip 29, 2015 21:39 Re: Spodnie! Nowe, długie, krótkie, Wrangler, S.Olivier..

Pomierzę dokładnie w piątek, jestem poza domem do końca tygodnia. Z pamięci powiem tyle: białe większe, rozciągliwe. Te dłuższe rozmiar mniejsze i nie są rozciągliwe.

Trinity36

Post » Sob sie 01, 2015 17:10 Re: Spodnie! Nowe, długie, krótkie, Wrangler, S.Olivier..

Dodałam wymiary krótkich spodenek.
Zapraszam :)

Trinity36

Post » Sob sie 01, 2015 21:47 Re: Spodnie! Nowe, długie, krótkie, Wrangler, S.Olivier..

Dzięki za wymiary, niestety na młodą za duże :(
A może byś tak pozostałe pomierzyła, dla zainteresowanych :wink: Te pierwsze też ładne.

Koki-99

Od: Pt mar 23, 2007 13:48

Post » Nie sie 02, 2015 21:14 Re: Spodnie! Nowe, długie, krótkie, Wrangler, S.Olivier..

Wszystkie są bardzo fajne, ale białe kupiłam od razu za duże (bez mierzenia), czerwone od razu za małe (na allegro), a z dwóch pozostałych "wyrosłam" ;)
Dodałam wymiary :)

Trinity36

Post » Śro sie 05, 2015 8:54 Re: Spodnie! Nowe, długie, krótkie, Wrangler, S.Olivier..

Zapraszam i polecam. Wszystko bardzo dobrej jakości :)

Trinity36

Post » Sob sie 08, 2015 13:49 Re: Spodnie! Nowe, długie, krótkie, Wrangler, S.Olivier..

Zapraszam, lato w pełni, fajne gatki na tę porę :)

Trinity36

Post » Sob sie 29, 2015 22:53 Re: Spodnie! Nowe, długie, krótkie, Wrangler, S.Olivier..

Zapraszam i zachęcam :)

Trinity36

Post » Sob wrz 12, 2015 22:16 Re: Spodnie! Nowe, długie, krótkie, Wrangler, S.Olivier..

Zapraszam, cały czas aktualne. Wszystko bardzo dobrej jakości :kotek:

Trinity36