Pachnące ziółko-kocimiętka dla Katia K.KONIEC!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw lip 23, 2015 12:56 Re: Pachnące ziółko-kocimiętka dla Katia K.KONIEC!

Nie wiem dlaczego moje nie reagują na kocimiętkę, takie mam koty po prostu.
Niewiele ras kocich rozróżniam, w zasadzie tylko persy, brytki i sfinksy, a z nich wszystkich na żywo widywałam tylko persy, nad czym trochę ubolewam.Słyszałam, że sfinksy są jednymi z najmilszych kotów.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Czw lip 30, 2015 9:24 Re: Pachnące ziółko-kocimiętka dla Katia K.KONIEC!

Jozi pisze:Koty bardzo dziekuja, ze ktos wreszcie docenil ich oryginalna urode :mrgreen: ja od siebie dodam, ze charakter maja rownie cudowny. Ale to kazdy wlasciciel kota tak pewnie o swoim sadzi :D troche jak z dziecmi... a wracajac do woreczkow to jest niesamowite jak one lubia to ziolo 8O wczoraj wachaly te woreczki przed snem z dobra godzine. Ewar a moze Twoje koty maja juz przesyt, bo maja to na codzien ? :wink:

Ja docenię zawsze, a gdyby moja siostra je zobaczyła... Dawno temu chciałam mieć kiedyś rosyjskiego niebieskiego albo sfinksa właśnie. Pojawiła się pierwsza dachóweczka i na takie już jestem do końca życia "skazana" ;)
Kota ['] 12.12.2015 | Krzyś ['] 21.10.2019 | Niunia ['] 24.01.2022 | Chrapek ['] 3.02.2022 | Kokosz ['] 17.02.2023

Zarejestruj się na FaniMani, rób zakupy i wspomagaj przy okazji fundacje!

Wiewiórki i inne ptaki

Katia K.

Od: Wto kwi 18, 2006 19:17

Post » Czw lip 30, 2015 10:07 Re: Pachnące ziółko-kocimiętka dla Katia K.KONIEC!

Katia K. pisze: Ja docenię zawsze, a gdyby moja siostra je zobaczyła... Dawno temu chciałam mieć kiedyś rosyjskiego niebieskiego albo sfinksa właśnie. Pojawiła się pierwsza dachóweczka i na takie już jestem do końca życia "skazana" ;)

Ja lubię wszystkie koty, niestety z powodu AZS moja skóra nie toleruje sierści i stąd wybór padł na sfinksy. Teraz jak je poznałam to jestem zachwycona, ten kot ma wszystkie zalety kocie i psie w jednym ciałku. One są jak cień, wszędzie tam gdzie człowiek :D i we wszystkim "pomagają" :wink: Koty dla tych co nie lubią samotności - nawet w łazience :mrgreen:

Jozi

Od: Pt gru 13, 2013 23:23

[poprzednia]