[KONIEC]Uduchowione wieczory Tulinka- dla Maciusia

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob lip 11, 2015 16:56 Re: [KONIEC]Uduchowione wieczory Tulinka- dla Maciusia

Torba ze zdrowotnymi fluidami wylicytowana przez Tundrę za 40zł :1luvu: zawiera:
dla futerka nie mogliśmy sie za bardzo rozwinąć spożywczo, ale za to zadbaliśmy o ducha :mrgreen: używka w postaci kocimiętki i cusia do zabawy jest :wink:
dla ludzia mamy, wedle poczucia smaku słodkości w różnym rodzaju :począwszy od zaspokojenia nie tylko podniebienia, ale i ducha w postaci likierku o składzie tylko mnie wiadomym :mrgreen: :strach: poj.100ml, gwarantowany humor po spożyciu , zatem aby bilans się zgadzał do sensacyjnego popłakania się cosik znajdzie :wink: dla ciała ,aby powonieniu przyspożyć radości żel pod prysznic cytrusem owiany marki Yves Rocher poj. 200ml a także ozdobnik na nadgarstek z zatopionym znakiem zodiaku w skórze, dyndadło do ozdoby , które śmiało można w podróż marzeń zabrać , słowem przyodziać się do poczytania lektury :mrgreen: a że daleka to podróż , warto dla wzmocnienia zabrać nieco słodyczy czekoladowej wedle gustu oraz ...ogórka zielonego sztuk jeden :mrgreen:
brzydkiego nic nie będziemy dawać, zatem chyba reszta zadań wypełniona :wink: :piwa:
ozdobne dyndaliki,na których na szczęście nie można sie powiesić -zatem długopis w kolorze ulubionym załączamy , gdyby jednak jakowaś reklamacja miała się odbyć i odbyć , żeby nie było drastycznie :lol: :wink:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Nie lip 12, 2015 8:25 Re: [KONIEC]Uduchowione wieczory Tulinka- dla Maciusia

Tyyyyyyle fajnych rzeczy 8O i jeszcze likierek o składzie tajemniczym :201413 Normalnie aż nie wiem, co napisać, to może to, że przelew dla Maciusia z tyciutką góreczką już zrobiony :D

alessandra pisze:siem wie, działajom, że ho ho , siem Ciocia nie martwią -dużo poślemy, coby zdrówko było przede wszystkim dla futerka, no dla Cioci tesz, bo tego nigdy za wiele, prawda? :wink:
Tulisiu :201461 :1luvu:

Tundra

Od: Śro sie 27, 2014 9:32

Post » Pon lip 13, 2015 14:21 Re: [KONIEC]Uduchowione wieczory Tulinka- dla Maciusia

Tundra pisze:/.../ przelew dla Maciusia z tyciutką góreczką już zrobiony :D

i już zaksięgowany na koncie – dziękujemy z Maciusiem bardzo :1luvu: za góreczkę też :D
Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

Post » Wto lip 14, 2015 14:00 Re: [KONIEC]Uduchowione wieczory Tulinka- dla Maciusia

I wpłynęła wpłata od Agneski – dziękujemy pięknie :kotek: :1luvu:
Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

Post » Wto lip 14, 2015 14:47 Re: [KONIEC]Uduchowione wieczory Tulinka- dla Maciusia

Jeszcze raz dziękuję serdecznie za udział i wsparcie futerek Obrazek

i polecamy się na przyszłość :lol:

alessandra

Post » Śro lip 15, 2015 17:13 Re: [KONIEC]Uduchowione wieczory Tulinka- dla Maciusia

zapraszamy wszystkich uduchowionych na ciąg dalszy zmagań zdrowotnych :mrgreen:

viewtopic.php?f=20&t=169759&p=11162356#p11162356

alessandra

Post » Pt lip 17, 2015 17:19 Re: [KONIEC]Uduchowione wieczory Tulinka- dla Maciusia

alessandra pisze:Torba ze zdrowotnymi fluidami wylicytowana przez Tundrę za 40zł :1luvu: zawiera:
dla futerka nie mogliśmy sie za bardzo rozwinąć spożywczo, ale za to zadbaliśmy o ducha :mrgreen: używka w postaci kocimiętki i cusia do zabawy jest :wink:
dla ludzia mamy, wedle poczucia smaku słodkości w różnym rodzaju :począwszy od zaspokojenia nie tylko podniebienia, ale i ducha w postaci likierku o składzie tylko mnie wiadomym :mrgreen: :strach: poj.100ml, gwarantowany humor po spożyciu , zatem aby bilans się zgadzał do sensacyjnego popłakania się cosik znajdzie :wink: dla ciała ,aby powonieniu przyspożyć radości żel pod prysznic cytrusem owiany marki Yves Rocher poj. 200ml a także ozdobnik na nadgarstek z zatopionym znakiem zodiaku w skórze, dyndadło do ozdoby , które śmiało można w podróż marzeń zabrać , słowem przyodziać się do poczytania lektury :mrgreen: a że daleka to podróż , warto dla wzmocnienia zabrać nieco słodyczy czekoladowej wedle gustu oraz ...ogórka zielonego sztuk jeden :mrgreen:
brzydkiego nic nie będziemy dawać, zatem chyba reszta zadań wypełniona :wink: :piwa:
ozdobne dyndaliki,na których na szczęście nie można sie powiesić -zatem długopis w kolorze ulubionym załączamy , gdyby jednak jakowaś reklamacja miała się odbyć i odbyć , żeby nie było drastycznie :lol: :wink:

Cuda absolutne od Tulinka i jego Dużej przed chwilą z poczty przyniesione :D

Obrazek

Cuś do zabawy długo spokojnie nie poleżał...

Obrazek

Hiciory absolutne: likierek - wiadomo :201437 ogórek :ryk: i ptaszek solarny...

Obrazek

ledwiem go wyrwała z łap bestii :ryk:

Obrazek

Wszystkich zastanawiających się, czy bestia też jest z paczki :mrgreen: pragnę uspokoić - bestia jest moja, osobista, nie przyszła w gratisie :D W gratisie dostałam... własną śmierć :201495 Nie było mnie w domu, kurier zadzwonił do sąsiadki, żeby zostawić u niej paczkę, a ona na to: ale ja nie mogę odebrać tej przesyłki, bo ta pani to już dawno nie żyje :strach: Numery mieszkań jej się pomyliły :lol: Kurier się potem bardzo ucieszył, jak zadzwoniłam do niego zza grobu :ryk:

Tundra

Post » Pt lip 17, 2015 17:33 Re: [KONIEC]Uduchowione wieczory Tulinka- dla Maciusia

Tundra pisze:
alessandra pisze:Torba ze zdrowotnymi fluidami wylicytowana przez Tundrę za 40zł :1luvu: zawiera:

Cuda absolutne od Tulinka i jego Dużej przed chwilą z poczty przyniesione :D

Obrazek

Cuś do zabawy długo spokojnie nie poleżał...

Obrazek

Hiciory absolutne: likierek - wiadomo :201437 ogórek :ryk: i ptaszek solarny...

Obrazek

ledwiem go wyrwała z łap bestii :ryk:

Obrazek

Wszystkich zastanawiających się, czy bestia też jest z paczki :mrgreen: pragnę uspokoić - bestia jest moja, osobista, nie przyszła w gratisie :D W gratisie dostałam... własną śmierć :201495 Nie było mnie w domu, kurier zadzwonił do sąsiadki, żeby zostawić u niej paczkę, a ona na to: ale ja nie mogę odebrać tej przesyłki, bo ta pani to już dawno nie żyje :strach: Numery mieszkań jej się pomyliły :lol: Kurier się potem bardzo ucieszył, jak zadzwoniłam do niego zza grobu :ryk:

matusiu śfienta -my takiej niespodziewajki nigdym nawet nie wymyślili :strach:

alessandra

Post » Pt lip 17, 2015 17:38 Re: [KONIEC]Uduchowione wieczory Tulinka- dla Maciusia

Nic tak nas nie cieszy jak zadowolony Klient :1luvu: :piwa:
Bestia piękna nieprzyzwoicie -nie jetsem pewna,czy inni nie będą żałować,że jednak nie jest częścią Tulinkowej niespodziewanki :mrgreen: :1luvu:

alessandra

Post » Pt lip 17, 2015 17:45 Re: [KONIEC]Uduchowione wieczory Tulinka- dla Maciusia

alessandra pisze:matusiu śfienta -my takiej niespodziewajki nigdym nawet nie wymyślili :strach:

Nic się Tuliś nie martw, to podobno znaczy, że żyć długo będę :ryk:

alessandra pisze:Bestia piękna nieprzyzwoicie -nie jetsem pewna,czy inni nie będą żałować,że jednak nie jest częścią Tulinkowej niespodziewanki :mrgreen: :1luvu:

No nie wiem, bestia moja ukochana jest tak samo piękna, jak charakterna - ostatnio trzeba jej było krwi do badań utoczyć i bój to był prawdziwy :strach: Już sobie nawet myślałam, że to te Tulisiowe fluidy zdrowotne tak dobrze zaczęły działać :ryk:

Tundra

Post » Pt lip 17, 2015 17:47 Re: [KONIEC]Uduchowione wieczory Tulinka- dla Maciusia

z pewnością fluidy :ok: - przeciez tandety Tuliś by nie wysłał :mrgreen:
Zobaczysz, będą długo tak trzymać :ok: :ok: :ok:

alessandra

[poprzednia]