[KONIEC]Tulinkowe tajemnice -nima już tajemnic ;-)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw cze 25, 2015 12:08 Re: [KONIEC]Tulinkowe tajemnice -nima już tajemnic ;-)

Ktoś tu dostał gruszkę w karmelu Yves Rocher ?? Przestrzegam!! tego się nie je ! chociaż tak smakowicie pachnie :ryk:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Czw cze 25, 2015 12:11 Re: [KONIEC]Tulinkowe tajemnice -nima już tajemnic ;-)

alessandra pisze:
Atta pisze:Łeeee wszystkie karty odkryte i już po tajemnicach :P

aaa pojawił sie stały klient tajemnic -witamy, a już myślałam ,że z racji tych zapachów i innych odurzeń tajemnych , drugi miesiąc miodowy Ci sie trafił i dlatego milczysz :lol:

szykujem nowe pudeła Tulis

Przy tych nowych pudełkach to sie mogę jedynie nająć do pakowania i wysyłania w świat :P Czerwiec to trudny miesiąc dla portfela mojego małżeonka :mrgreen: nadal sie nie moze doliczyć ile debetu mu skroiłam :ryk:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Czw cze 25, 2015 12:20 Re: [KONIEC]Tulinkowe tajemnice -nima już tajemnic ;-)

Atta pisze:
alessandra pisze:

aaa pojawił sie stały klient tajemnic -witamy, a już myślałam ,że z racji tych zapachów i innych odurzeń tajemnych , drugi miesiąc miodowy Ci sie trafił i dlatego milczysz :lol:

Przy tych nowych pudełkach to sie mogę jedynie nająć do pakowania i wysyłania w świat :P Czerwiec to trudny miesiąc dla portfela mojego małżeonka :mrgreen: nadal sie nie moze doliczyć ile debetu mu skroiłam :ryk:

Za rogiem lipiec :D , nic straconego :mrgreen: .
Obrazek

aleusha

Od: Pon lip 09, 2012 14:19

Post » Czw cze 25, 2015 12:29 Re: [KONIEC]Tulinkowe tajemnice -nima już tajemnic ;-)

aleusha pisze:
Atta pisze:
alessandra pisze:

Za rogiem lipiec :D , nic straconego
:mrgreen: .

o i tego siem czymamy :ok: :mrgreen: :ryk:
a będzie zapaszyszcie :wink:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw cze 25, 2015 12:31 Re: [KONIEC]Tulinkowe tajemnice -nima już tajemnic ;-)

Atta pisze:

o to to to, po to właśnie zakupiłaś tę czerwoną niewymowną -znaczy sie działa :ryk:

aleusha, spokojnie także możesz sie szykować , jak tajemnicą duchową męża porazisz, za nic sie nie połamie w manku , dlatego czym prędzej wysyłam :mrgreen:

alessandra

Post » Pon cze 29, 2015 11:04 Re: [KONIEC]Tulinkowe tajemnice -nima już tajemnic ;-)

Paczka dotarła, dziękuję.
Buteleczki jeszcze nie otwierałam, czekam na męża :D .
Obrazek

aleusha

Od: Pon lip 09, 2012 14:19

Post » Pon cze 29, 2015 11:11 Re: [KONIEC]Tulinkowe tajemnice -nima już tajemnic ;-)

aleusha pisze:Paczka dotarła, dziękuję.
Buteleczki jeszcze nie otwierałam, czekam na męża :D .

na zdrówko :piwa:

alessandra

Post » Wto cze 30, 2015 14:28 Re: [KONIEC]Tulinkowe tajemnice -nima już tajemnic ;-)

do nas też dotarła, kociaste już zaczęły testować.
dziękujemy bardzo :D

Tiama

Od: Pon cze 20, 2011 8:01

Post » Wto cze 30, 2015 18:55 Re: [KONIEC]Tulinkowe tajemnice -nima już tajemnic ;-)

Powiem tak:
Jest koniec czerwca, a ja miałam dziś pierwsze Mikołajki...
Po pierwsze właśnie skończyłam czytać najnowszego Krajewskiego i zastanawiałam się co będzie jutro, bo żadnej książki. ..
Melania turla się w objęciach myszki o gigantycznie długim ogonie.
Zakładka. .. no właśnie, to już na jutro :D
Kąpielowa wanilia mnie już nastroiła odpowiednio do relaksu :)

Ale wiecie co Wam powiem? Do łez niemal, z nostalgii, doprowadziły mnie.... Michałki. Dla mnie, wychowanej w Świdnicy na ruskich cukierkach między innymi, te PRAWDZIWE, NAJPRAWDZIWSZE Michałki to te robione przez Śnieżkę. Żadne tam Wawel, Hanka czy inne. A Michałków Śnieżki to ja tu w Warszawie nie kupię. Zamknęłam oczy i wróciłam na chwile do domu :)
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Śro lip 01, 2015 11:02 Re: [KONIEC]Tulinkowe tajemnice -nima już tajemnic ;-)

Bardzo dziękuję dziewczyny za informację, Afatima - nie ma sprawy, możesz zapisac sie u Tulisia na cykliczna dostawę Michałków ze Śnieżki :mrgreen: :ok:
Cieszę sie,że sprawiliśmy przyjemność :piwa:

alessandra

[poprzednia]