Moderator: Moderatorzy
alessandra pisze:Atta pisze:Łeeee wszystkie karty odkryte i już po tajemnicach
aaa pojawił sie stały klient tajemnic -witamy, a już myślałam ,że z racji tych zapachów i innych odurzeń tajemnych , drugi miesiąc miodowy Ci sie trafił i dlatego milczysz![]()
szykujem nowe pudeła Tulis
Atta pisze:alessandra pisze:Atta pisze:Łeeee wszystkie karty odkryte i już po tajemnicach
aaa pojawił sie stały klient tajemnic -witamy, a już myślałam ,że z racji tych zapachów i innych odurzeń tajemnych , drugi miesiąc miodowy Ci sie trafił i dlatego milczysz![]()
Przy tych nowych pudełkach to sie mogę jedynie nająć do pakowania i wysyłania w światCzerwiec to trudny miesiąc dla portfela mojego małżeonka
nadal sie nie moze doliczyć ile debetu mu skroiłam
aleusha pisze:Atta pisze:alessandra pisze:Atta pisze:Łeeee wszystkie karty odkryte i już po tajemnicach
Przy tych nowych pudełkach to sie mogę jedynie nająć do pakowania i wysyłania w światCzerwiec to trudny miesiąc dla portfela mojego małżeonka
Za rogiem lipiec, nic straconego
.
Atta pisze:
aleusha pisze:Paczka dotarła, dziękuję.
Buteleczki jeszcze nie otwierałam, czekam na męża.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 472 gości