Biżuteryjne różności - dla moich tymczasowych koteczek

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt maja 29, 2015 21:01 Biżuteryjne różności - dla moich tymczasowych koteczek

Uzyskane z tego bazarku wpłaty zostaną przeznaczone na szczepienie dla mojej tymczasowej Ptysi.
Tu jest wątek Ptysi :arrow: viewtopic.php?f=1&t=168230

1. Obrazek
Bransoletka ze rzemienia w kolorze zielonkawo-morskim z ozdobną grawerowaną przekładką. Na nadgarstek od 15,5 cm.
KUP TERAZ: 9 zł

2. Obrazek
Piękne kolczyki z kul szkła weneckiego w towarzystwie dodatków w kolorze "starego złota".
Długość: 5 cm z biglem.
KUP TERAZ: 10 zł

3. Obrazek
Kolczyki z koralików oplatanych- długość: 5,5 cm, średnica kuli 22 mm.
KUP TERAZ: 12 zł

4. Obrazek
Kolczyki wykonane z jakiegoś kamienia, ale nie pamiętam nazwy.
Długość: 4,5 cm
KUP TERAZ: 11 zł

5. Obrazek
Bransoletka wykonana z powlekanego sznurka oraz pięknego ceramicznego koralika. Kolor fioletowy. Na nadgarstek od 15,5 cm.
KUP TERAZ: 16 zł
Kupiła: MamaGiny

6. Obrazek
Obrazek
Bransoletka wykonana z różnorodnych koralików: masa perłowa, jaspis, szkło.
Na nadgarstek od 15,5 cm
KUP TERAZ: 20 zł

7.Obrazek
Bransoletka wykonana z różnorodnych koralików : koral, masa perłowa, szkło w odcieniach niebieskich.
Na nadgarstek od 16.5 cm.
KUP TERAZ: 20 zł
Kupiła: MamaGiny

8. Obrazek
Piękne, czerwone kolczyki z agatów w kształcie koła. Średnica 5,5 cm, długość z biglem 8 cm. Dość ciężkie, ale bardzo efektowne i przyciągające na pewno uwagę.
KUP TERAZ: 11 zł

9. Obrazek
Piękne, długie, niezwykłe i orginalne kolczyki z drewnianych kul zawieszonych na biglach "rybkach".
Długość: 8,5 cm
KUP TERAZ: 7 zł

10. Obrazek
Kolczyki wykonane z masy perłowej i kulek opala. Bigle zamykane. Długość: 6,5 cm
KUP TERAZ: 9 zł
Kupiła: Musia

Do kosztów proszę doliczyć koszty przesyłki wg cennika poczty polskiej. List polecony ekonomiczny 4,2 zł, priorytet 5,5 zł
Serdecznie zapraszam.
Ostatnio edytowano Wto cze 23, 2015 20:18 przez berni, łącznie edytowano 1 raz
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Pt maja 29, 2015 21:12 Re: Biżuteryjne różności - dla moich tymczasowych koteczek

7 i 5 KP na początek :)
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Nie maja 31, 2015 10:38 Re: Biżuteryjne różności - dla moich tymczasowych koteczek

mam pytanie o ostatnie błękitne kolczyki.

6,5 cm to pełny wymiar kolczyka czy któregoś z elementów. jaka jest średnica koła ?
Nie ma już OPUSA :( ... ale jest nowy jamniczek aniołek ;) BIMBER , papug senegalka afrykańska ;) EGON.
Uwielbiam birmanki (których nie będzie :<) oraz jestem fanką mutantów Marii D...

musia

Od: Czw lut 24, 2005 18:55

Post » Nie maja 31, 2015 20:47 Re: Biżuteryjne różności - dla moich tymczasowych koteczek

musia pisze:mam pytanie o ostatnie błękitne kolczyki.

6,5 cm to pełny wymiar kolczyka czy któregoś z elementów. jaka jest średnica koła ?

Błąd się mi wkradł....kolczyki mają 5,5 cm długości i jest to całkowita długość kolczyka. Koło z masy perłowej ma średnicę 2 cm.

Ps. Ptysia znalazła domek, u mojej siostry, która bierze na siebie koszty szczepienia.

Czy zatem wpłaty mogę przeznaczyć na badanie krwi i moczu dla Zazulki - bo znów zaczęła sikać poza kuwetę :(

berni

Post » Pon cze 01, 2015 5:05 Re: Biżuteryjne różności - dla moich tymczasowych koteczek

Zazulka pewnie tęskni :(
jasne, że możesz i super, że Ptysia zostaje w rodzinie :ok:
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Pt cze 05, 2015 21:44 Re: Biżuteryjne różności - dla moich tymczasowych koteczek

trzeba przypomniec, bo śliczne :)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pt cze 05, 2015 23:09 Re: Biżuteryjne różności - dla moich tymczasowych koteczek

poproszę błękitne kolczyki
Nie ma już OPUSA :( ... ale jest nowy jamniczek aniołek ;) BIMBER , papug senegalka afrykańska ;) EGON.
Uwielbiam birmanki (których nie będzie :<) oraz jestem fanką mutantów Marii D...

musia

Post » Nie cze 07, 2015 10:51 Re: Biżuteryjne różności - dla moich tymczasowych koteczek

musia pisze:poproszę błękitne kolczyki

Dziękuję :)
Już piszę pw :)

berni

Post » Wto cze 16, 2015 19:25 Re: Biżuteryjne różności - dla moich tymczasowych koteczek

Dziękuję za błękitne kolczyki. Fajnie wyglądają w uszach.

musia

Post » Śro cze 17, 2015 5:31 Re: Biżuteryjne różności - dla moich tymczasowych koteczek

musia pisze:Dziękuję za błękitne kolczyki. Fajnie wyglądają w uszach.

fajnie że się podobają w użyciu :) To ja dziękuję za zakup :)

berni