Popiołcio jest podopiecznym Fundacji Szanowny Pan Kot, jest u mnie od miesiąca. Przyjechał na doleczenie trudno gojącej się rany pod pachą, po długiej walce, jaką o jego życie i zdowie stoczyła leeann (dzięki, Dziewczyno!

Mały spędził ponad dwa miesiące w szpitaliku, wciąż, mimo dobrego apetytu jest chudziutki z powodu tak długiego ograniczenia ruchu i długotrwałej biegunki. Powolutku się leczy, ale mamy pod górkę: rana, która była już stosunkowo niewielka, znów się rozeszła. Potrzebne było kolejne szycie. Doktor zaobserwował podczas zabiegu, że kot ma kłopoty z oddychaniem. Zalecił wykonanie RTG i morfologii - a tu środków brak

Dlatego zapraszam do zakupu prototypu drapaka hand-made, wykonanego przeze mnie z wykorzystaniem szpuli z drewnianej sklejki i grubej tektury, wykładziny dywanowej, filcu, 25 metrów sznura sizalowego o grubości 1 cm i dużych ilości kleju polimerowego:-) Całość nie jest bardzo ciężka, ale ze względu na szerokość podstawy - stabilna.
Drapak wieńczy poducha z tkaniny obiciowej mocowana do podstawy na rzepy, Nabywca prototypu może wybierać pomiędzy trzema już wykonanymi poduszkami.
Średnica podstawy to 48 cm, wysokość drapaka bez legowiska - 50 cm. Waga ok. 5 kg.

Cena wywoławcza 120 zł, KT- 160 (RTG + pełna morfologia

Koniec bazarku 22 marca o godz. 23:30.
Mam materiały na jeszcze dwa takie drapaki, na życzenie Kupującego podstawa może być tylko polakierowana (lakier bezbarwny, półmat). Czas wykonania dwóch następnych egzemplarzy - ok. 14 dni.
Jesienią miałam kontakt z pp, materiały użyte do wykonania drapaka nie znajdowały się w domu, w którym był chory kot.