Różności i przeceny - dużo nowości!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw mar 05, 2015 22:55 Re: Różności i przeceny - dużo nowości!

Nie musi, wybieraj i proponuj cenę ;) bidon ma 250 ml maksymalnie niestety. Rękawice są uniwersalne, ja mam długie szczupłe dłonie i były ok, faceci z normalnymi rekami tez nie narzekali ;) nożyce raczka ma 55 cm, z ostrzem około 72 wychodzi :)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt mar 06, 2015 14:58 Re: Różności i przeceny - dużo nowości!

Szalony Kot pisze:Nie musi, wybieraj i proponuj cenę ;) bidon ma 250 ml maksymalnie niestety. Rękawice są uniwersalne, ja mam długie szczupłe dłonie i były ok, faceci z normalnymi rekami tez nie narzekali ;) nożyce raczka ma 55 cm, z ostrzem około 72 wychodzi :)

No to bidon odpada, potrzebuję trochę większy. Pudełko drewniane na pewno biorę :D . Taką lampę już mam :), więc dziękuję.
Moje paluchy są krótkie, a lubię dopasowane rękawice, a mąż używa skórzanych rękawic, więc może ktoś inny kupi.
Teraz kwestia nożyc. Wzięłabym te małe x2, a nad dużymi się zastanawiam. No i co do ceny, to ja tak nie potrafię tak negocjować :( .
No i nie wiem jak wyglądałaby ta wysyłka?
Obrazek

aleusha

Od: Pon lip 09, 2012 14:19

Post » Pt mar 06, 2015 16:07 Re: Różności i przeceny - dużo nowości!

A skąd jesteś? Mogę rozważyć posłanie kurierem, to chyba byłoby bezpieczniejsze niż pocztą...
Duże z małymi nożyce mogę oddać za 30 pln :ok: pudełko za 10, kurier nie wiem, ile wyniesie, ale obstawiam, że całość to będzie jakieś 55-60 pln...

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob mar 07, 2015 8:04 Re: Różności i przeceny - dużo nowości!

Szalony Kot pisze:A skąd jesteś? Mogę rozważyć posłanie kurierem, to chyba byłoby bezpieczniejsze niż pocztą...
Duże z małymi nożyce mogę oddać za 30 pln :ok: pudełko za 10, kurier nie wiem, ile wyniesie, ale obstawiam, że całość to będzie jakieś 55-60 pln...

Ok, to biorę taki zestaw na wynos :D . Mieszkam na Podkarpaciu, więc wchodzi tylko w grę przesyłka.
Obrazek

aleusha

Od: Pon lip 09, 2012 14:19

[poprzednia]