Ponieważ z mojego poprzedniego bazarku zostało kilka bransoletek, to może ktoś wesprze Jokota, na którego koncie zbierane są środki na leczenie kotka, w zamian za kolorową bransę.
Dane do przelewu:
KONIECZNIE z dopiskiem "na leczenie Pręguska", bo tylko wtedy Fundacja przekieruje te środki dla malucha
Fundacja JOKOT
ul. Klaudyny 38 m. 75
01-684 Warszawa
PL 60102010260000140201820927
SWIFT: BPKOPLPW
Ceny w opcji "kup teraz", koszt przesyłki po stronie kupującego (na moje konto), opakowanie zapewniam ja. Jeśli macie pytania, to chętnie odpowiem, zmierzę, sprawdzę. Zapraszam...
1. bransoletka koralikowa w kolorze jasnego różu, dł. 20 cm + przedłużka, akryl 8 zł
2. bransoletka koralikowo-rzemykowa w kolorze brązowo-srebrnym, dł. 19 cm, akryl + szkło 8 zł kupiła Jono

3. bransoletka koralikowo-rzemykowa w kolorze błękitnym, dł. 19 cm, akryl 8 zł kupiła Jono

4. śliczna kryształowa bransoletka w kolorze niebiesko-turkusowym, jak jablonex, szkło 8 zł
5. tęczowa bransoletka nr 1 z różnych kryształków, akryl + szkło 5 zł
6. tęczowa bransoletka nr 2 z różnych kryształków, akryl + szkło 5 zł
7. koralikowa bransoletka w różnych odcieniach różu, akryl + szkło 5 zł
8. koralikowa bransoletka w odcieniach błekitu/turkusu, akryl + szkło 5 zł
9. wesoła niebiesko-różowa, szkło 5 zł
10. koralikowa bransoletka w zielono-żółtej tonacji, dł. 19 cm + przedłużka, akryl + szkło 8 zł
11. bransoletka koralikowo-rzemykowa w kolorze błękitno-niebieskim, dł. 18,5 cm, akryl + szkło 6 zł
12. bransoletka koralikowo-rzemykowa w kolorze pomarańczowo-łososiowym, dł. 18,5 cm, szkło 6 zł
11 i 12 też fajnie wyglądają razem i mogą być taniej w komplecie za 10 zł kupiła Jono

13. bransoletka w kolorze fuksji, szkło 5 zł
14. bransoletka w rudo-pomarańczowym kolorze z masą perłową, akryl + muszla 5 zł
15. bransoletka brązowo-perłowa, dł. 20 cm, akryl 8 zł

16. bransoletka chabrowo-perłowa, dł. 20 cm, akryl 8 zł

17. bransoletka zielono-perłowa, dł. 20,5 cm, akryl 8 zł

18. bransoletka limonkowo-perłowa, dł. 20,5 cm, akryl + szkło 8 zł

19. bransoletka ciemno-turkusowa, dł. 19 cm, akryl 8 zł

20. bransoletka różowo-perłowa, dł. 19 cm, akryl 8 zł

21. "lodowe" biało-błękitne kryształy, dł. 19,5 cm, akryl + szklane crackle 8 zł
22. kryształki na drucie pamięciowym, akryl 5 zł
Zapraszam