Mamuśka została już wysterylizowana, teraz czas na syna. Mąż pani Władzi sam podjął decyzję i poprosił, żebym zawiozła kocura na kastrację.
Kwotę uzyskana z poprzedniego bazarku: 128,80 zł przeznaczyłam na sterylkę kotki. Obiecane 25 zł (w jajkach) "zbiera się" i pokryje w części wydatki, takie jak: paliwo, jedzenie i żwirek dla kotki.
Kastracja będzie kosztować : 70 zł, więc znowu chcę sie wspomóc bazarkiem, bo raczej właściciele kota nic sie nie dołożą. Po zabiegu oczywiście zamieszczę tutaj rachunek.
Kocurek 12 godz. przed i cały dzień po zabiegu spędzi u wetów w lecznicy "Centaur" w Mielcu bez ponoszenia przeze mnie jakichkolwiek z tego tytułu kosztów.
Bazarek szybki, bo i szybka będzie kastracja

Wszystkie fanty w opcji KT.
Jeśli uważacie , że są za wysokie ceny, to proszę pisać.
Wysyłka na koszt kupującego wg stawek PP.
Wystawiona biżuteria nigdy nie była noszona przeze mnie, przeleżała w szufladzie. Niestety nie mam oryginalnych opakowań.
1. Srebrny pierścionek (średnica od wew. 1,6 cm) i wisiorek (dł.2 cm z zawieszką) z bursztynem.
KT 35 zł/komplet
kupiła: eMPe

2. Kolczyki wkrętki.
KT 8 zł
3. Wkrętki jasno-błękitne kwiatuszki.
KT 10 zł
4. Srebrne kolczyki wkrętki z bursztynami, dł. 3,5 cm.
KT 15 zł
DOKŁADKA:
5. Kuchnia grecka. 302 tradycyjnych przepisów (kupiona w Grecji i tam też tłumaczona, więc są błędy językowe

KT 10 zł
6. Nowa kuchnia włoska z Gazety Wyborczej (10 tomów).
KT 20 zł
7. Mała szkoła pieczenia, używana.
KT 5 zł
8. Marek Leary, Robin M. Kowalski - Lęk społeczny (r.wyd. 2001), nowa.
KT 15 zł
9. Robert B. Cialdini - Wywieranie wpływu na ludzi. Teoria i praktyka. (r. wyd. 2003 - nowe uzupełnione wydanie), nowa.
KT 30 zł
ZAPRASZAM.