Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
lrafal pisze: http://catshow.eu/2014/
lrafal pisze:Raczej wewnętrzny ranking catshow.eu i NW dla FPL ale jeszcze kilka poprawek bo zaliczyło wystawy zagraniczne obsługiwane przez catshow,eu.
lrafal pisze:Jak na stronie pojawią się regulaminy na rok 2014 to wrócimy do rozmowy o formie przesyłania zgłoszeń.
wistra pisze:A punktacja jest OK? W rankingu teraz Glitne ma za BOB 80, a w regulaminie bylo 40ptk.
Za BIS/BOS bylo 25ptk, a jest po 20ptk
ewkaa pisze:edit: mam nadzieję, że termin zgłoszeń będzie wydłużony, bo nie wiem czy do 15 stycznia (czyli jak zawsze było) to się uda - regulaminy dopieor będą, a teraz i tak jest przerwa świąteczna
Do 10lrafal pisze:ewkaa pisze:edit: mam nadzieję, że termin zgłoszeń będzie wydłużony, bo nie wiem czy do 15 stycznia (czyli jak zawsze było) to się uda - regulaminy dopieor będą, a teraz i tak jest przerwa świąteczna
niestety do 10 stycznia, gala jest chyba 8 luty i musimy mieć czas na korekty, odwołania i powiadomienie zwycięzców.
postaramy się też tu na forum umieszczać imiona kotów których zgłoszenie wpłynęło.
Ja nie zgłosziłam sie w ogóle, bo liczac same najwyższe wyniki punktó mi brakłowistra pisze:To ja zglosilam w tamtym toku na nw blednie? Bralam tylko najwyzszy wynik, nie sumowalam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości