Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
MariaD pisze:Zapytam wprost - Olivia, OloK, sylviah2, Atka, agal (bo te osoby widzę udzielające się tutaj) - czy podpisalibyście zgodę na niezapowiedziane kontrole komisji hodowlanej klubu?
Ja - tak.
Najwyżej szanowna komisja oglądałaby mnie w szlafroku i ze zmierzwionym włosem oraz z praniem bielizny osobistej na suszarce.
MariaD pisze:czy podpisalibyście zgodę na niezapowiedziane kontrole komisji hodowlanej klubu?
MariaD pisze:Nie - bezskutecznie, ale nie dokładnie i na około.
TOZ też nie ma prawa wejść do domu bez zgody. Przerabiałam to jak walczyłam z pseudo tonkow.
Koło się zamyka? Jesteśmy jako kluby bezradni?
Edit: sądy? Przy procesach trwających latami? Wolne żarty.
OloK. pisze:A tak swoją drogą kto ma rozstrzygać spory pomiędzy hodowcami a nabywcami? Inni hodowcy? To dopiero by się działo
OloK. pisze:W ilu procesach byłaś stroną? Skąd czerpiesz wiedzę na temat czasu ich trwania? Z prasy. Gratuluję![]()
MariaD pisze:Zapytam wprost - Olivia, OloK, sylviah2, Atka, agal (bo te osoby widzę udzielające się tutaj) - czy podpisalibyście zgodę na niezapowiedziane kontrole komisji hodowlanej klubu?
Ja - tak.
Najwyżej szanowna komisja oglądałaby mnie w szlafroku i ze zmierzwionym włosem oraz z praniem bielizny osobistej na suszarce.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości