Atka pisze:Na początek wybrałabym się do innego weta i sprawdziła, czy na pewno jest to zły chip. Może Twój wet na problemy ze swoim czytnikiem?
Już to zrobiłam, sprawdzałam - u innego też nie działa

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Atka pisze:Na początek wybrałabym się do innego weta i sprawdziła, czy na pewno jest to zły chip. Może Twój wet na problemy ze swoim czytnikiem?
ALISIA1 pisze:Kot chipowany był u hodowcy w Szwecji.
Ja sobie zdaję sprawe, że musze jeszcze raz zachipować lecz chodzi mi o to czy musze wyrobić nowy paszportJeśli na jakiejś wystawie jednak stary chip zadziała i nowy też !! to co wtedy.
MariaD pisze:A kociaki? Dlaczego nie prosić o wpisywanie nr czipów przy zgłaszaniu miotu?
Olivia pisze:MariaD pisze:A kociaki? Dlaczego nie prosić o wpisywanie nr czipów przy zgłaszaniu miotu?
Bo często zgłaszam kociaki szybciej, niż znam numery ich chipów.
Basia_D pisze:Olivia pisze:MariaD pisze:A kociaki? Dlaczego nie prosić o wpisywanie nr czipów przy zgłaszaniu miotu?
Bo często zgłaszam kociaki szybciej, niż znam numery ich chipów.
ale mozna numery czipu zeskanowac na poczatku wystawy/przyjeciu i sprawdzic w ciagu dnia, czy numery sa zgodne z tymi co byly na poczatku
Basia_D pisze:ale mozna numery czipu zeskanowac na poczatku wystawy/przyjeciu i sprawdzic w ciagu dnia, czy numery sa zgodne z tymi co byly na poczatku
Olivia pisze:Bo często zgłaszam kociaki szybciej, niż znam numery ich chipów.
MariaD pisze:Olivia, przecież nie czipujesz kociaków dzień przed wystawą ani nie zgłaszasz ich na wystawę w dniu ich narodzin.
Jakby był wymóg (a powinien być ) to czipowałabyś ciutek wcześniej albo zgłaszała na ostatnią chwilę.
Chcieć to móc.
Może, mam ciężki dzień. Jeśli źle Cie odebrałam, przepraszam.MariaD pisze:Jesteś dziś dość drażliwa, że lżejszy ton wypowiedzi uznajesz za uszczypliwość.
MariaD pisze:Oczywiście, moja wypowiedź to propozycja - zgodna z regulaminem wystawowym FIFe.
MariaD pisze:Poddaję się.
Jeżeli dobry hodowca torpeduje projekt, który utrudnił by machloje kociakami "chodowcow" na wystawach to nie mam więcej do napisania.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości