Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Ave pisze:Danusiu, ale gdzie jest pomyłka, bo patrzę, czytam i nie widzę- 18 grudzień to data umieszczenia info
danunka pisze:Ave pisze:Danusiu, ale gdzie jest pomyłka, bo patrzę, czytam i nie widzę- 18 grudzień to data umieszczenia info
Aniu tu -> http://www.felispolonia.eu/PL/strona-glowna
wpisana data jest zeszłoroczna -> finał 21 lutego 2009 zamiast 21 lutego 2010r
CZANKRA pisze:Zaraz zaraz. Ja zglosilam 2 koty do Super Kota 2009, ale mam nadzieje ze ogloszenie wynikow bedzie na jakiejs wystawie w 2010 roku lub na wystawie w Lodzi w 2010.
Wydaje mi sie ze pokaz kotow w Lodzi jest to impreza lokalna i nie musza w niej uczestniczyc wystawcy z Polski a wiec na niej nie powinno byc ogloszenie wynikow na Super Kota 2009 !!
Uwazam ze dobre do tego wystawy sa Jedynki lub Lodzka w maju !!
sunshain pisze:a po jakiego macieżysty klub ma podstemplować za zgodność z oryginałem skoro są kopie dyplomów i kart ocen
cóż poszło bez podpisu macieżystego klubu; odpadniemy
idiotyzm
Ave pisze:formularz zgłoszeniowy jest zbiorówką dyplomów i musi być podstęplowany przez klub macierzysty jak każdy dokument, który z klubu wychodzi - nie wiem, dlaczego szukasz problemu.
sunshain pisze:Ave pisze:formularz zgłoszeniowy jest zbiorówką dyplomów i musi być podstęplowany przez klub macierzysty jak każdy dokument, który z klubu wychodzi - nie wiem, dlaczego szukasz problemu.
zwracam uwage na idiotyzmy ot wszystko, które nie potrzebnie utrudniają i zabierają czas
sunshain pisze:... się zgłosimy za rok ... popodpisuje co się da i nie da; na prawo i lewo; wszerz i wzdłuż
chłopak lepiej wyglada ... niczym "stare wino" im starszy tym lepiej się prezentuje to może ciut więcej punktów uzbieramy
a przecież o wiele prościej byłoby elektronicznie ... najwidoczniej nadal "kochamy" papiery i papierki i uwielbiamy chodzić na pocztę (podziwiam za nadmiar wolnego czasu)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość