Łał
Kot domowy 50 PLN za dwa dni
Przy opłacie uiszczonej do 20 stycznia - 20 zł. zniżki
Super super.
Koty domowe "do czasania futra przystąp"
Pozdrawiam
Moderator: DoBo
Thien pisze:Witam.
Dworzec Centralny bardzo pasuje. Wychodzisz z podziemi na przystanek o nazwie Dworzec Centralny 02 i wsiadasz w autobus 175. Jedziesz nim 12 przystanków i na 13o nazwie 17 stycznia wysiadasz. Jesteś pod hotelem
Pozwodzenia
  a z zachodniego nie będzie bliżej?,mówili w informacji że intercity na zach. też staje(jadę od strony trójmiasta)zenia pisze:mam nadzieje że kotów nie kradnąa z zachodniego nie będzie bliżej?,mówili w informacji że intercity na zach. też staje(jadę od strony trójmiasta)
zenia pisze:pojadę taksówką ,nie mogę taskać się z ciężkim kociskiem w klacie,jestem dość nikczemnej postury ,no i liczę że szybciej dojadę

dzięki bardzo ,forum jednak to fajna sprawazenia pisze:żartujecie z tą mafiąmyślałam że już nie żyją, przydałby się jakiś number na to taksi. niech ktoś da namiar-proszę,będę miała mało czasu od pociągu do wystawy,mogę nie dotrzeć na czas, a już spowrotem to wole nie myśleć,wracam też w sobotę.ostatni pociąg 18.50 .jak nie zdążę to do północy błąkam się po dworcu
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość