SHKRP - LIKWIDACJA

Forum Felis Polonia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Śro paź 12, 2005 8:36 hmm

Witam.
Jak coś bredzę to proszę mnie poprawić...
Członkowie likwidowanych oddziałów SHKRP są powiadamiani listownie o walnym zebraniu na którym zapada decyzja co dalej, następnie zakładają własne stowarzyszenia i ubiegają się o dopisanie do Felis Polonia. Oczywiście pełna demokracja. Każdy robi jak uważa. Samo SHKRP jest w likwidacji i w związku z tym nie ma jak wysyłać swoich członków na wystawy pod patronatem FIFe, bo jest wykluczone z FIFe.
Pozdrawiam

Thien

Od: Śro sie 03, 2005 14:19

Post » Śro paź 12, 2005 9:30

Czlonkowie bylych oddzialów SHKRP pewnie moga jechac na wystawy -tylko nie dostana potwierdzenia na zgloszeniu z jakiej organizacji pochodza- to tylko dobra wola organizatora wystawy- czy przyjmie :D
W wiekszosci miast powstaly juz nowe Stowarzyszenia (Kluby),które dopelnily formalnosci wymaganych przez FPL -mysle,ze nalezy po prostu przepisac sie (zapisac),chyba,ze czlonkowie likwidowanych oddzialów automatycznie przechodza do nowych klubów.No chyba,ze nie wszedzie.
Pozdrowienia :cat3:
Istoty ludzkie to jedyny gatunek zwierząt, których szczerze się obawiam.
Autor: G.B. Shaw

danunka

Od: Sob kwi 30, 2005 21:23

Post » Śro paź 12, 2005 13:07

ze czlonkowie likwidowanych oddzialów automatycznie przechodza do nowych klubów.No chyba,ze nie wszedzie.

Nie przechodzą automatycznie. Nowe kluby to nawa orgaznizacja i nie można nikogo bez jego wiedzy i woli (wyrażonej na piśmie) przepisywać automatycznie.
Obrazek

Madzik

Od: Wto gru 09, 2003 21:36

Post » Śro paź 12, 2005 13:13

Czlonkowie bylych oddzialów SHKRP pewnie moga jechac na wystawy -tylko nie dostana potwierdzenia na zgloszeniu z jakiej organizacji pochodza- to tylko dobra wola organizatora wystawy- czy przyjmie

Oczywiście, że mogą uczestniczyć na wystawie, tylko należą oni do organizacji nie nie należącej do FPL (automatycznie nie należącej do Fife ), czyli powinni być traktowani jako uczestnicy wystawy z innej organizacji i płacić za wystawę w euro tak jak członkowie innych organizacji typu PZF, którzy chcą mieć certyfikaty Fifowskie.
Obrazek

Madzik

Od: Wto gru 09, 2003 21:36

Post » Śro paź 12, 2005 13:20

Madzik pisze:
ze czlonkowie likwidowanych oddzialów automatycznie przechodza do nowych klubów.No chyba,ze nie wszedzie.

Nie przechodzą automatycznie. Nowe kluby to nawa orgaznizacja i nie można nikogo bez jego wiedzy i woli (wyrażonej na piśmie) przepisywać automatycznie.

8O moje zdanie wyrwane zostalo z kontekstu - przed "ze" bylo slowo "chyba" - a to zmienia postac rzeczy :D ,to co wkleilas wyglada na pewnik - a w moim zdaniu nie ma go :!:
Istoty ludzkie to jedyny gatunek zwierząt, których szczerze się obawiam.
Autor: G.B. Shaw

danunka

Od: Sob kwi 30, 2005 21:23

Post » Śro paź 12, 2005 17:27

Które oddziały zostaną zlikwidowane, a które będą się starały o przyjęcie do FPL? I czy sądzicie, że przyjęcie tych oddziałów to dobre rozwiązanie?
Obrazek

Projektowanie stron internetowych www.mirieldesign.com --- Genetyka: Dziedziczenie kolorów w pigułce, Inbred --- Koty norweskie leśne Skogkatt.pl

Miriel

Od: Czw lut 12, 2004 18:27

Post » Śro paź 12, 2005 23:43

W likwidacji jest całe SHKRP, z dniem 17.09.2005 już nie może prowadzić działalnosci statutowej.
Wszyscy członkowie SHKRP mogą zapisać się do klubów już nleżacych do FPL lub tych, które czekają na oficjalne przyjęcie, bądź wybrać organizacje nienależace do FIFe - PZF lub ICF . Dane internetowe zostały podane w piśmie które znajduje się w pirewszym poście tego wątku.

Przyjęcie w poczet członków nowych klubów ( FPL-FIFE) nie dzieje się automatycznie, tylko na pisemny wniosek zainteresowanego. Dokładnie tak jak napisała Madzik.
Nie będzie też automatycznego przyjęcia oddziałów do FPL.
bo los tak naprawdę często się uśmiecha, trzeba tylko ten uśmiech dostrzec i na niego odpowiedzieć

Enya

Od: Czw paź 23, 2003 12:30

Post » Sob paź 15, 2005 20:50

Czy dostaliście wiadomość od " zarządu "? Czy ci ludzie nie mają wstydu!?

michalina

Od: Pt mar 18, 2005 21:11

Post » Sob paź 15, 2005 21:31

o jakiej wiadomości piszesz i o jaki"zarząd" chodzi

ika2703

Od: Pt cze 10, 2005 23:34

Post » Sob paź 15, 2005 21:33

Dostalam 8O
I jestem w glebokim szoku czemu ja, skoro nigdy nic nie mialam wspolnego z FIFe i SHKRP, moze poza tym, ze koty na wystawach wystawialam... :roll:
Obrazek

lakshmi

Od: Pt mar 01, 2002 23:48

Post » Sob paź 15, 2005 21:44

Dostałam wiadomość oczywiście bez podpisu o tym że SHKRP dalej istnieje, że w KRS odrzucono wniosek o likwidacji, a obecni likwidatorzy czyli Pani ***** chciała ukraść pieniądze z jakiegoś konta. Ponadto ten "anonim" poinformował mnie, że na stronę internetową SHKRP dostali się HAKERZY i że będzie ona działać ponownie.

michalina

Od: Pt mar 18, 2005 21:11

Post » Sob paź 15, 2005 22:45

Ja też dostalam i chyba wiele innych osób.

ika2703 pisze:o jakiej wiadomości piszesz i o jaki"zarząd" chodzi

Daanju

Od: Pon sie 29, 2005 22:37

Post » Nie paź 16, 2005 0:17

Ja tez dastalam.Ktos musial zadac sobie wiele trudu aby zdobyc taka baze danych...z forum i to nie jednego. :roll:

Shan

Od: Pon lut 21, 2005 21:51

Post » Nie paź 16, 2005 15:33

Ja też chce się pośmiać, niech mi ktoś to to prześle. Pliiiiizzzzz. Zawsze lubiłem fantastykę, nawet tych niskich lotów.
Vivaldi

vivaldi

Od: Czw cze 06, 2002 17:50

Post » Nie paź 16, 2005 16:18

A ja też nie mam :(
Obrazek

Aga*

Od: Śro kwi 14, 2004 9:50

[poprzednia][następna]