Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
DoBo pisze:ja dostałam potwierdzenie
cami322 pisze:Bardzo bym chcala byc na seminarjum. Niestety nie zamelduja mnie w zadnym chotelu,
Szkoda, że jestem nie letnia,
kinus pisze:cami322 pisze:Bardzo bym chcala byc na seminarjum. Niestety nie zamelduja mnie w zadnym chotelu,
Szkoda, że jestem nie letnia,
mysle, ze w schronisku na Berwinskiego powinni Cie zameldowac
Basia_D pisze:To ja moze dodam, ze najlepsze dojscie do tej halii jest od wejscia od strony Dworca Zachodniego PKP.
Basia_D pisze:Danusiu - wysiadasz na stacji Poznań Główny i kierujesz sie ku wyjsciu Dworzec Zachodni - w/w wyjscie jest naprzeciwko hali MTP nr 2.
danunka pisze:Basia_D pisze:Danusiu - wysiadasz na stacji Poznań Główny i kierujesz sie ku wyjsciu Dworzec Zachodni - w/w wyjscie jest naprzeciwko hali MTP nr 2.
już wiem ,popatrzyłam dokładnie na mapkę wstawioną przez Ave
dzięki - damy radę
Basia_D pisze:danunka pisze:Basia_D pisze:Danusiu - wysiadasz na stacji Poznań Główny i kierujesz sie ku wyjsciu Dworzec Zachodni - w/w wyjscie jest naprzeciwko hali MTP nr 2.
już wiem ,popatrzyłam dokładnie na mapkę wstawioną przez Ave
dzięki - damy radę
Danusia,
jakby co to dzown, ja i tak bede caly dzien na targach - tylko na hali obok
danunka pisze:ale mam jedną prośbę - jak będziesz miała czas - Basiu kup mi proszę cztery wypasione najprawdziwsze rogale marcińskie0dbiorę w przerwie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości