Ja także chciałabym aby coś takiego było do wglądu w internecie...
Myslę,że faktycznie ułatwiłoby to prace...
Ale to co My chcemy...

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
sylwiah2 pisze:Ale to co My chcemy...nie zawsze się spełnia
Basia_D pisze:Jak już pisałam, skoro jest grupa osób z racjonalizatorskimi pomysłami to zgłoście się do swoich oddziałów, złóżcie propozycje - dobrymi chęciami/radami piekło jest wybrukowane
danunka pisze:Magis pisze: A przecież nikt nie robi mi "łaski" rejestrując mój przydomek. Ja za to płacę. Więc dlaczego nie postarać się o usprawnienie tej zawiłej procedury? Chociażby po to żeby innni nie musieli tyle czekać co ja.
Pewnie i masz rację,ale to nie sa dyskusje na Forum,bo to niczego tu nie wniesie.Proponuje przedstawic ten temat w swoim macierzystym Klubie przedstawicielom Zarządu,którzy w tym tygodniu wybierają się na Walne Zebranie Federacji Felis Polonia.
Magis pisze:przedstawięa może sama się pofatyguję na spotkanie w Poznaniu
Basia_D pisze:Magis,
TAK- wg mnie forum nie jest miejscem do tego typu rozmów,
mówić można, ale pomiędzy słowami , a czynem jest bardzo duża przepaść
nie widzę powodu, aby drzeć szaty i pisać, jak mi źle i niedobrze,
jeżeli miałabym jakieś zarzuty/propozycje udałabym się do macierzystego oddziału
danunka pisze: I wszystko wraca jak bumerang do początku jałowej dyskusji - mam wrażenie by,po to, aby co niektórzy mogli zaistniec na Forum
Walne FPL trwa a Magis na forum
Magis pisze:Teraz nie wiedząc czy moje propozycje do przydomka zostaną zaakceptowane czy też nie "jestem wstrzymana" ze wszystkimi działaniami, nie mogę zrobić strony, zarejestrować domeny, dać ogłoszeń o kocietach... nic nie mogę. NIe wiem ile moze potrwać rejestracja przydomka. I nie wiem czy nie będę musiała powtarzać całej procedury od nowa.
Basia_D pisze:Magis,
nie chce mi się przeklejać wypowiedzi, bo mam lepsze zajęcia w życiu,wystarczy przeczytac wypowiedzi jeszce raz, aby to co napisalam stalo się jasne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości