Nowy Klub Felinologiczny w Warszawie!

Forum Felis Polonia

Moderator: DoBo

Post » Śro wrz 28, 2005 19:19 Nowy Klub Felinologiczny w Warszawie!

Wygląda na to,że mamy juz potencjalnego przedstawiciela FiFe w Warszawie.Na stronie www.felispolonia można przeczytac o klubach w Polsce,które należą już lub bedą należec do Felis Polonia.
Gość

Post » Śro wrz 28, 2005 19:31

Dokładna lista Klubów należących do Felis Polonia znajduje się na stronie federacji: www.felispolonia.pl Oto te kluby:

St. Miłośników Kotów - Cat Club - Łódź - CCL (www.catclub-lodz.pl)
St. Miłośników Kotów - Cat Club - WROCŁAW (www.cc.wroclaw.pl)
St. Miłośników Kotów - Club 4 Cat Olsztyn (www.c4c.olsztyn.pl)

Kluby, które oczekują na przyjęcie to:

Poznań - Felis Posnania (www.felisposnania.pl)
Gdańsk - Cat Club Baltic (www.kotyani.com/CCB1/ccbindex1.html)
Szczecin - Cat Club Pomerania Szczecin (www.ccszczecin.prv.pl)
Lublin - Lubelski Klub Kota Rasowego (www.lkkr.prv.pl)
Warszawa - Klub Felinologiczny PFA (www.pfa.com.pl)
Przecław - Dream Cat's Club
Sopot - Cat Club Sopot

Gratulacje dla całej plejady nowych Stowarzyszeń!
owel.

Post » Pt wrz 30, 2005 21:30

Prosimy o więcej informacji - gdzie będą odbywac się spotkania członków PTF w jakie dni??? :P
Gość

Post » Sob paź 01, 2005 0:54

W chwili obecnej PFA działa w formule internetowej. Wszystkie sprawy hodowlane, jak skierowanie do krycia, odebranie karty krycia, karty miotu, czlonkowie PFA moga zalatwiac za posrednictwem "panelu uzytkownika" na stronie www.pfa.com.pl . Rejestracja ma takze formule internetowa.
W najblizszym czasie (gora w ciagu 3-4 tygodni) poinformujemy Panstwa o siedzibie PFA oraz godzinach otwarcia.
owel.

Post » Sob paź 01, 2005 0:55

W chwili obecnej PFA działa w formule internetowej. Wszystkie sprawy hodowlane, jak skierowanie do krycia, odebranie karty krycia, karty miotu, czlonkowie PFA moga zalatwiac za posrednictwem "panelu uzytkownika" na stronie www.pfa.com.pl . Rejestracja ma takze formule internetowa.
W najblizszym czasie (gora w ciagu 3-4 tygodni) poinformujemy Panstwa o siedzibie PFA oraz godzinach otwarcia.
owel.

Post » Sob paź 01, 2005 0:56

Anonymous pisze:Prosimy o więcej informacji - gdzie będą odbywac się spotkania członków PTF w jakie dni??? :P

Gość

Post » Sob paź 01, 2005 6:39 Re: Nowy Klub Felinologiczny w Warszawie!

Anonymous pisze:Wygląda na to,że mamy juz potencjalnego przedstawiciela FiFe w Warszawie.Na stronie www.felispolonia można przeczytac o klubach w Polsce,które należą już lub bedą należec do Felis Polonia.

No z całą pewnością nie jednego przedstawiciela :D
Mojej szczęście w kolorze Blue

bluecats

Od: Czw sty 08, 2004 10:12

Post » Sob paź 01, 2005 11:42

Prawodpodobnie w najbliższym czasie dołączy Cat Club Jedynka, jak tylko zostanie zarejestrowany w sądzie.
Gość

Post » Sob paź 01, 2005 13:18

Z niecierpliwościa czekam na "Jedynkę". :D
Gość

Post » Nie paź 02, 2005 22:45

owel. pisze:Sopot - Cat Club Sopot

Gratulacje dla całej plejady nowych Stowarzyszeń!

Szczególne gratulacje dla tego klubu.
Znowu bedzie można nieźle kombinować.
Gość

Post » Nie paź 02, 2005 23:38 FELIS POLONIO !!!!!!!!

[...]
Gosciówa

Post » Pon paź 03, 2005 7:08

Ja oczywiscie jestem za uczciwoscia wladz stowarzyszen. Uwzam jednak, ze Twoj post jest nietaktowny. Zapewniam Cie, ze nawet nie znam nikogo z tego klubu, ale pisanie takich rzeczy na forach internetowych uwazam za intryge - przygotowana w dodatku z dziecienca naiwnoscia! Jesli chcesz pzrekazac informacje zarzadowi Felis Polonii mozesz to zrobic w bardziej cywilizowany sposob. Ja czytajac na forum apel do FPL czuje sie zniesmaczony :/
Gość

Post » Pon paź 03, 2005 7:39

8O az sie prosi,by na tym forum byl moderator,który skutecznie i stanowczo przywolywalby co niektórych anonimowych "gosci" (odwaga niegrzeszacych -brak jakiegokolwiek profilu i podpisu) do kulturalnych i wywazonych wypowiedzi a czasami wymazywal "brudy" pozostawione na forum.
:oops:
Istoty ludzkie to jedyny gatunek zwierząt, których szczerze się obawiam.
Autor: G.B. Shaw

danunka

Od: Sob kwi 30, 2005 21:23

Post » Pon paź 03, 2005 8:33

Anonymous pisze: Ja czytajac na forum apel do FPL czuje sie zniesmaczony :/

Ja tez mam podobne odczucia :?

Shan

Od: Pon lut 21, 2005 21:51

Post » Pon paź 03, 2005 10:05

wlasciwie ne wiem dlaczego goscie tu moga pisac :roll:
Obrazek

lrafal