Przygarnę małą kotkę - tygryska :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Sob gru 15, 2007 23:48 Przygarnę małą kotkę - tygryska :)

Witam wszystkich serdecznie!
Z ogromną przyjemnością przygrnę pod swoje skrzydła kotkę, zależy mi na tym aby była młoda (2-3 miesiące) i coż :oops: .... chciałąbym żeby była pasiasta....
Ze swojej strony oferuję ogromne serducho pełne miłości, miskę smacznego jedzonka, ciepły koncik do wylegiwania, masę zabawek i rąk do radosnych szaleństw i głaskania, no i wiele wiele oddania i troski :) Po cichu dodam, że pewnie i miękka podusia na łóżku do spania się znajdzie ;)
A! Zależy mi na tym aby kotka była łagodna, taki mały przytulak...
Jestem w trakcie przeszukiwania forum, ale jeśli ktoś z Panstwa wie o kotce, który mogłaby zechcieć ze mną zamieszkać proszę o info :)

amelia25

Od: Sob gru 15, 2007 23:09

Post » Nie gru 16, 2007 0:00

Mam małą tygrysię, która szuka domu :) Ma teraz trochę ponad trzy miesiace
Obrazek
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Nie gru 16, 2007 0:03

iwcia pisze:Mam małą tygrysię, która szuka domu :) Ma teraz trochę ponad trzy miesiace
Obrazek

Amelko, polecam tę koteczkę od Iwci. Ona ma szczęśiwą rękę. Sama mam od niej kotkę już od 2 lat i jest przekochana.
A ta koteczka jest przepiękna!

Mimisia

Od: Nie lut 05, 2006 11:27

Post » Nie gru 16, 2007 0:24

A czy mała jest spokojnym kotkiem czy raczej małym urwisem? Staram się znaleśc w miare spokojnego kotka, bo około 5 godzin dziennie będzie musiała siedzieć sama w domu i nie chcę żeby jej się za bardzo nudziło ;) Iwcia i jest jeszcze jeden problem, z tego co rozumiem Ty mieszkasz w Łodzi a ja w Poznaniu...

amelia25

Od: Sob gru 15, 2007 23:09

Post » Nie gru 16, 2007 0:40

Skarpecia bardzo mlodziutka, "tygryskowata" z skarpetkami i przedluzonym futerku :lol:

Do Poznania dowioze 8)

Obrazek

Kasia_1991

Uwaga

Od: Nie mar 18, 2007 12:58

Post » Nie gru 16, 2007 1:44

Właśnie się dowiedziałam, że poszukujemy pilnie domku dla 6 tygodniowej Kotecki.
Znaleziona w krzakach. Jest niesamowicie miziasta i jest chwilowo w domu z psem, z którym chce się bawić, więc to kolejny jej plus :)
Jest po pierwszej wizycie u Weta i wszystko jest OK, poza świerzbem w uszkach, ale jest leczona i mam nadzieję, że lada chwila to minie...
To malutka, pręgowana Kotecka :)
Nie mam niestety żadnych zdjęć, ale jestem z Poznania i mogłabym podjechać na wizytę przedadopcyjną wcześniej robiąc fotki i będziesz mogła ją zobaczyć :)
Gdybyś była zainteresowana, proszę o kontakt na pw.
Przypadek jest tylko batem, którego przeznaczenie używa do popędzenia tego, co i tak nieuchronne...

Hakita

Od: Pt lut 09, 2007 13:00