witam poszukuje kotka albo kotki perskiej lub jakiejs innej rasy. jestem juz przygotowana na przyjecie kociaczka tylko zalezy mi na czasie poniewaz moge wkrotce kupic kotka od pewnego hodowcy, jednak znalazlam ta strone i stwierdzilam ze moze lepiej byloby zaadoptowac gdyz te kotki chyba bardziej potrzebuja domu. wolalabym aby kotek byl mlody choc nie koniecznie. plec jest mi obojetna. najlepiej aby z okolic czestochowy lub z mozliwoscia dowozu. ewentualnie moglabym zaadoptowac kotka z wroclawia poniewaz w ten weekend akurat tam bede wiec moglabym go odebrac. prosze o pomoc pozdrawiam serdecznie
są w Łodzi, ale nie zrażaj się odległością Do Częstochowy dowieziemy
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/
Potwierdzam - obie koteczki są do wzięcia od zaraz, i obie przemile.
Rysia tylko niezbyt lubi małe dzieci.. bo piszczą....
Zapraszam, zajrzyj do wątków. Persiczkę dogladałam osobiście. ma cudne futerko.... i jaka delikatna....
hej! dzieki bardzo wam za szybka reakcje. wlasciwie to moj znajomy ma mieszance wiec to pseudohodowca. poprostu kotka perska mu zrobila niespodzianke bo mu uciekla na wies. zrobila co trzeba i tak stal sie posiadaczem malych persow-dachowcow. nie wiem jeszcze kiedy bede mogla kotka od niego kupic ale byc moze ze nawet w tym tyg. dlatego tez szukam tak troche w pospiechu bo jestem jeszcze niezdecydowana a juz sie nie moge doczekac zeby miec tego kociaka.