» Śro paź 03, 2007 4:35
Powtórka z tematu
Nie wiem.czy to coś ze mną jest nie tak,czy tez historia moich kotów jest za prosta, ale nikt nie odezwal się do mnie.Ludzie o co chodzi?? Adres email podałam nie dlatego ,że nie chcę rozmawiać na forum.Raczej to moje nieobycie to spowodowało.Nigdy na żadnym forum nie gadałam.Może coś żle zrobilam?Moje koty mi tego nie wybaczą.I ja sobie nie wybacze że jedyną możliwość znalezienia dla nich domku przy pomocy prawdziwych miłośników kotów spaprałam.Oj,Sorry poniosły mnie emocje,ale mam złe doświadczenia z przeszlości dot.adopcji kociaków.Przypadkowi ludzie choćby nie wiem jak dobrze im z oczu patrzyło nie zawsze sa dla kotów bezpieczną przystanią.Jednego z "moich"byłych podopiecznych tak"dobrze"karmili że nie urósł,do tej pory włóczy się po wsi i prosiakuje o jedzenie pozostawiony sam sobie.Drugi z kolei zmienia już trzeci dom,przekazywany jest z rąk do rąk,"bo coś tam" .Monitoruję życie kociaków z daleka,nic zrobić nie mogę i tylko żal mi serce dusi,że tak wyszło..Jak patrzę na te maluchy-czarnuchy ,jak beztrosko brykają po komórce,którą oddałam im w użytkowanie,to cały czas myślę o tym jakie życie przypadnie im w udziale.Może lepiej byłoby im w tym maliniaku,gdzie ich znalazłam??Byłyby sobie dzikimi kotami,nie znałyby ludzkiej ręki,która nie tylko głaszcze i daje jeść ,wiedziałyby,że mogą tylko na sobie polegać.Jestem z dolnego Śląska,konkretnie ze Strzegomia.moje ogłoszenie wisi już ze dwa tygodnie na stronie adopcyjnej i nic.Tam też jest jedno zdjęcie ,jeśli oto Wam chodzi.Mam mnóstwo zdjęć ale też mam problem z umieszczeniem ich na forum.Jak dojdę co i jak to prześlę.Ale to nie zdjęcia przecież tutaj chodzi,chociaż przecież nie każdy chce kupować kota w worku...Znam nawet wielu ludzi takich co np"rudego kotka to by chcieli,albo np.brytyjczyka..No ale myslę że to jest tak ,,,ze są ludzie i kaloryfery..No kończe.Wstałam wcześnie żeby koteczkom jedzonka nagotować a potem do pracy.Dobrze że ją mam bo nie byłoby z czego strawy uwarzyć dla maluszków.Może troche za stara jestem na to forum,ale w sercu nadal mam lat ..naście i wiarę że człowiek wiele może dobrego zrobić czego to forum jest przykładem i dlatego tutaj właśnie jestem.Pozdrawiam.