tel. 606 144 851
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
aamms pisze:Dlaczego nie możesz się z nim przeprowadzić?
Mysia pisze:Chwileczkę, te kocięta to ja widuję na allegro już od całkiem dawna...i jakoś nie pamiętam tematu przeprowadzki.... No, ale tu już czuć desperację....kotki się urodziły, a chętnych, jak się okazało, wcale na nie nie było...
XAgaX pisze:mam nadzieję, autorko wątku, że przemyślisz sprawę i do kolejnych porodów nie dopuścisz. Chociażby z powodu pokazanego w filmie w moim podpisie, o zdrowiu kotki nie wspominając...
Mysia pisze:1. A co z matką kociaków? ona też zostaje? co z nią będzie?
2. Co stoi na przeszkodzie, żebyś zabrała kotka ze sobą? W Niemczech też trzyma się w domach koty...
przygarnij-mnie pisze:Matkę to ja widzę raz na dwa tygodnie, taka imprezowiczka z niej![]()
przygarnij-mnie pisze:aamms pisze:Dlaczego nie możesz się z nim przeprowadzić?
Wyjeżdżam za granicę do pracy. (Niemcy)Mysia pisze:Chwileczkę, te kocięta to ja widuję na allegro już od całkiem dawna...i jakoś nie pamiętam tematu przeprowadzki.... No, ale tu już czuć desperację....kotki się urodziły, a chętnych, jak się okazało, wcale na nie nie było...
Znalazłam już chętnych na 3 z 4 kotów.
XAgaX pisze:mam nadzieję, autorko wątku, że przemyślisz sprawę i do kolejnych porodów nie dopuścisz. Chociażby z powodu pokazanego w filmie w moim podpisie, o zdrowiu kotki nie wspominając...
Sprawa była od razu przemyślana. Chciałam mieć małego kotka. Jednak zmiana miejsca zamieszkania całkowicie pokrzyżowała moje plany.
Prezentacja bardzo dobitnie mi uświadomiła, że problem jest ogromny...
przygarnij-mnie pisze:Matkę to ja widzę raz na dwa tygodnie, taka imprezowiczka z niejCo innego mały kotek, który sobie w ogóle nie poradzi w tym brutalnym świcie.
Oczywiście, że brałam pod uwagę wzięcie kotka ze sobą, jednak 4 pozostałe osoby, z którymi będę mieszkała w M3, mogą mieć dużo przeciwko.
Nie wiem czy nie zrobiłabym sobie jeszcze więcej problemu, a przecież nie o to chodzi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości