Jednak za każdym razem jak wchodze na gratkę.pl to rzuca mi sie w oczy ten jeden link...Pod spodem wklejam krótki opis,a pod linkiem jest zdjęcie kociaka. Mnie zawsze dobijają takie przypadki

Słodki biało-rudo-brązowy kocurek trafił do schroniska. Cały zapchlony drapał się nieustannie. Teraz pchełki poszły w zapomnienie;) i kiciuś dochodzi do przyzwoitego stanu. Jest wyjątkowo słodki! Pozostałe kotki chyba mają go za beksę, bo choć one też bardzo tęsknią, to nie płaczą aż tak przeraźliwie jak ten. Wiecznie wisi na siatce od klatki. Wspina się tak bezmyślnie i gdy dochodzi do wysokości około dwóch metrów zaczyna panikować,że spadnie, co najczęściej pewnie tak się kończy. Jednak z uporem maniaka kicurek wciąż się wspina miaucząc głośno w nadziei,że gdy będzie wystarczająco wysoko, to ktoś go zauważy i weźmie.To naprawdę tak właśnie wygląda! Spójrzcie teraz na tego kociaka i sami powiedzcie czyż nie jest boski?Takie małe płaczliwe kociątko, które nie potrafi sobie znaleźć miejsca bez mamy, bez opiekuna:(Gdy tylko weźmie się go na chwilkę na kolana(co ja piszę..sam włazi w mgnieniu oka!) to od razu mruczy z siłą niedźwiedzia i układa się w kłębek jakby miał zostać na kolanach już na zawsze.. Czuję ,że wyrośnie z niego wyjątkowy pieszczoch;)
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/639459_ ... nisku.html