Dom dla RUDEGO kociaka, jednak z małym "ale"...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt wrz 07, 2007 17:12 Dom dla RUDEGO kociaka, jednak z małym "ale"...

Rodzina mieszkająca w Truskawiu pod Warszawą chce adoptowac rudego kociaka (płeć raczej nie gra roli, jednak nie wiem czy zobowiążą się do sterylizacji :( wiec moze lepiej kocurka)
Chcą koniecznie rudego, bo kiedyś już takiego mieli i podobno rude jest the best ;)
Jest jednak male ale.. to podobno dobrzy ludzie, ale to jest wies... Niedawno wzięli 3 miesięcznego kociaka z miotu buraski, dla której szukałam domu, ale niestety wszedł na podworko sasiadow i zagryzl go pies, ktory sie akurat urwal.
Ich poprzedniego kota zabil samochod, czyli... jest to dom dla kocich cwaniakow. Jak sie naucza unikac niebezpieczenstw, to bedzie
im cudownie...
Tak wyglada naga prawda :) Zakładam ten wątek trochę bez przekonania... Znam tych ludzi tylko z opowiadania starszej pani, ktora ostatnio szukala domu dla kociakow i ona twierdzi, ze to dobry dom.
Wydaje mi sie, ze mozna do nich zadzwonic i porozmawiac, wtedy ewentualnie podjac decyzje. Jesli ktos bedzie zainteresowany, to podam namiary na nich.

KaśkazChorzowa

Od: Wto lis 23, 2004 10:45

Post » Pt wrz 07, 2007 17:40

Trochę za duże dla mnie to "ale".. :?
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Pt wrz 07, 2007 17:51

No mnie sie tez to nie podoba, jednak stwierdzilam, ze umieszcze ten watek i jesli ktos bedzie chcial sprawdzic ten domek, to dam namiary na tych ludzi.

KaśkazChorzowa

Od: Wto lis 23, 2004 10:45