Lusia .. Fiona .. Simba - przygarnij, a nie pożałujesz!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro wrz 05, 2007 20:45 Lusia .. Fiona .. Simba - przygarnij, a nie pożałujesz!

Witam. Zostałam poproszona o znalezienie domów dla 3 uroczych kotek.

Lusia (lat 4) - jest mamą dwóch pozostałych kociczek. To przemiła, ufna i bardzo łagodna kotka wychowana w domu.
Fiona (1,5 roku) - żywa i energiczna kociczka, uwielbiająca zabawę. Jest bardzo zżyta z Lusią i byłoby cudownie, gdyby mogły być razem.
Simba (2 mce) - ciekawska świata i bardzo lubiąca zabawę.

Wszystkie są przepiękne, w szaro-brązowe prążki. Simba ma nieco ciemniejszą "karnację" i jak nic przypomina urodą małe lwiątko. Na brzuszku ma czarno-białe plamki, a końcówka ogonka jest biała :) Zakochałam się w nich od pierwszego wejrzenia i gdyby nie to, ze mam już własną, 5-letnią, apodyktyczną dość "księżniczkę"' w domu, z pewnością byłyby u mnie. Chciałabym bardzo, żeby trafiły w dobre ręce i do kochających serc, bo zasługują na czułość, uwagę i wszystko co najlepsze, chociażby z tego powodu, że straciły swoją opiekunkę, która bardzo je kochała, a odeszła niespodziewanie i o 30 lat za wcześnie!

Kotki przyzwyczajone są do kuwety.
Idealne dla kogoś, kto kocha kocie mruczanki!!!

mumisio

Od: Śro wrz 05, 2007 20:18

Post » Czw wrz 06, 2007 7:52

Drogie Siostry Wiedźmy, Gaździny i Forumowicze....podrzucam bo sprawa jest ważna. Mumisio jest moją znajomą i niestety nagle znalazla się w trudnej sytuacji. O szczegółach nie będę tu pisać.....wiem, że forumowe domki są zakocone ale może gdzieś znajdzie się kącik dla tych dzieciaków?

mumisio, wklej proszę jakieś fotki maluchów - koniecznie! :D

ewa74

Od: Pt paź 06, 2006 10:05

Post » Pt wrz 07, 2007 12:03 Simba

ewa74 pisze:Drogie Siostry Wiedźmy, Gaździny i Forumowicze....podrzucam bo sprawa jest ważna. Mumisio jest moją znajomą i niestety nagle znalazla się w trudnej sytuacji. O szczegółach nie będę tu pisać.....wiem, że forumowe domki są zakocone ale może gdzieś znajdzie się kącik dla tych dzieciaków?

mumisio, wklej proszę jakieś fotki maluchów - koniecznie! :D

Oto zdjecie Simby:

http://upload.miau.pl/3/32277.jpeg

mumisio

Post » Pt wrz 07, 2007 13:45

Obrazek

Simba :wink:

ewa74

Od: Pt paź 06, 2006 10:05

Post » Nie wrz 09, 2007 21:15 Re: Lusia .. Fiona .. Simba - przygarnij, a nie pożałujesz!

mumisio pisze:Witam. Zostałam poproszona o znalezienie domów dla 3 uroczych kotek.

Lusia (lat 4) - jest mamą dwóch pozostałych kociczek. To przemiła, ufna i bardzo łagodna kotka wychowana w domu.
Fiona (1,5 roku) - żywa i energiczna kociczka, uwielbiająca zabawę. Jest bardzo zżyta z Lusią i byłoby cudownie, gdyby mogły być razem.
Simba (2 mce) - ciekawska świata i bardzo lubiąca zabawę.

Wszystkie są przepiękne, w szaro-brązowe prążki. Simba ma nieco ciemniejszą "karnację" i jak nic przypomina urodą małe lwiątko. Na brzuszku ma czarno-białe plamki, a końcówka ogonka jest biała :) Zakochałam się w nich od pierwszego wejrzenia i gdyby nie to, ze mam już własną, 5-letnią, apodyktyczną dość "księżniczkę"' w domu, z pewnością byłyby u mnie. Chciałabym bardzo, żeby trafiły w dobre ręce i do kochających serc, bo zasługują na czułość, uwagę i wszystko co najlepsze, chociażby z tego powodu, że straciły swoją opiekunkę, która bardzo je kochała, a odeszła niespodziewanie i o 30 lat za wcześnie!

Kotki przyzwyczajone są do kuwety.
Idealne dla kogoś, kto kocha kocie mruczanki!!!

Chciałam tylko dodać, że Simbusia od wczoraj już mieszka w nowym domku!
Pozostały jednak Lusia z Fioną. Kociczki są naprawdę rewelacyjne! One nie wiedzą co to agresja, za to kochają przytulanki i głaskanie. Są nieco większe niż dorosły york.

mumisio