Witam
jestem na tym forum po raz pierwszy. namiary na Was dostalam od znajomej.
potrzeuje pomocy w znalezieniu domkow dla dwoch uroczych kocich dziewczynek

sytuacja wyglada tak, ze kotka mojego dziadka ma 3 maluchy. dziadek juz starsza osoba i niestety w domu nie moze miec tyle kociakow

domku potrzebuja maluchy pilnie, poniewaz moj tato wpadl na "genialny" pomysl, ze maluchy gdzies wywiezie i wypusci na samowolke

nie wyobrazam sobie tego , jak te malenstwa maja sie szwedac gdzies same, maja moknac, marznac, bac sie. moga zostac zagryzione przez psa, lub wpasc pod samochod

dlaczego ma je spotkac taki los, skoro one na swiat sie nie prosily i nic zlego czlowiekowi nie zrobily...

nie wiem jak dlugo jeszcze uda mi sie namowic tate, zeby dal mi czas na znalezienie im domkow...
ja sie zakochalam w obu kociaczkach ( bo 1 juz domek ma), ale niestety nie moge ich przygarnac, bo mam psa (pies ma padaczke, kotow nie toleruje, wiec nie chce go narazac na dodatkowe stresy).
kotki sa dobrze karmione, ale nie wiem czy byly odrobaczane. maja okolo 2-3miesiecy. sa bardzo wesole i radosne. ciagle trzymaja sie razem i caly czas by sie bawily. sa naprawde kochane.
Wiec prosze pomozcie mi je uratowa

oto ich zdj
"]
to sa 2 kotki w roznych pozycjach