Borys, Bojka i Bonifacy czekają na nowy domek.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro cze 13, 2007 10:36 Borys, Bojka i Bonifacy czekają na nowy domek.

Wczoraj napisała do mnie zrozpaczona właścicielka 3 przepięknych kotów z Gorzowa Wielkopolskiego. Niestety okazało się, że jej maleńka córeczka ma na nie uczulenie. Nie mogłam tak tego zostawić i dlatego zwracam się z tym do Was.
Do oddania jest Borys, Bojka i Bonifacy.
Borys i Bojka mają po 3 latka. Miały pierwsze szczepienia, jednak teraz nie były szczepione. Odrobaczane regularnie raz na pół roku, mają swoje książeczki zdrowia. Oba koty są niewychodzące. Borys wykastrowany, Bojka wysterylizowana. Są bardzo łagodne. Właścicielce bardzo zależałoby na tym, żeby Borys i Bojka poszły do jednego domku.

Obrazek

Borys (ciemniejszy) i Bojka (jaśniejsza)

Co do płci ostatniego kotka właścicielka nie jest pewna, jednak nazwała go/ją Bonifacy. Przybłąkało się maleństwo. Nie ma jeszcze 2 miesięcy. Jest bardzo żywym i wesołym kotkiem. Wczoraj został odrobaczony.

Obrazek

Bonifacy

Wszystkie 3 kotki akceptują psa.

Jeżeli nie znajdzie się nikt, kto będzie chciał je przygarnąć do siebie, niestety zostaną uśpione :cry:

Kontakt z właścicielką
Paulina Kozak
0-669-366-645
po_la@o2.pl
Obrazek

Ycases

Od: Czw gru 14, 2006 17:38

Post » Sob cze 16, 2007 1:05

na samą górę!

szukajcie domków na allegro!(powinni mi za to odpalać prowozję)

a może by córkę oddać?

gagucia

Od: Śro lip 20, 2005 2:54

Post » Sob cze 16, 2007 10:23

znowu do gory

gagucia

Post » Czw cze 21, 2007 11:00

Ogłoszenie na allegro było (bo to jedno), ale bez odzewu.

No cóż.... Zrobiłam wszystko co mogłam, teraz wszystko w rękach dobrych ludzi. A jak nie, to będę musiała właścicielke przekonać na schronisko. Choć już sama nie wiem co gorsze...
Obrazek

Ycases

Od: Czw gru 14, 2006 17:38

Post » Czw cze 21, 2007 13:27

matko jedyna...

do gory!

gagucia

Post » Czw cze 21, 2007 13:46

Straszne! A nie można próbować dziecka odczulić? Alergia u dzieci często mija, może to nie jest alergia na koty.... Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji po prostu. Niech szukają po rodzinie, znajomych - jak można usypiać zdrowe koty?
Obrazek

Amica

Od: Śro lut 11, 2004 9:11