2 koty z ulicy-Zapewnione leczenie-Potrzebny tymczas!!POMOCY

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon maja 07, 2007 10:37 2 koty z ulicy-Zapewnione leczenie-Potrzebny tymczas!!POMOCY

Zadzwoniła do mnie znajoma wetka,pani która karmi koty zwróciła się do niej o pomoc,2 koty które dokarmia są chore (prawdopodobnie koci katar) i czują sie coraz gorzej,jedzą i piją ale z dnia na dzień wyglądają gorzej! Wetka obiecała tej pani,że koty wyleczy i wysterylizuje/wykastruje za darmo jesli tylko uda sie znaleźć dla nich tymczas na jakieś 2-4 tyg. Jeden z kotów jest podbno rudy i bardzo ładny,drugi prawdopodobnie biało czarny. Niestety trudno się z panią karmicielką dogadac co do wieku kotów ponieważ jest osobą trochę upośledzoną i dlatego też sama nie może zając się kotami. Na pewno nie sa to kociaki,prawdopodobnie młode koty. Leczenie mają zapewnione za darmo,ciachanie czy np czyszczeni zębów też natomiast nie ma ich na ten czas gdzie umieścić. Ja chciałam je wziąc ale mam 8 swoich + jednego na tymczasie do tego 2 psy + jednego na tymczasie i po prostu nie mam ich gdzie "upchnąć" do tego boje się,żeby moje sie nie zaraziły bo nie mam ich nawet jak odizolować. Jeśli ktoś z was ma możliwośc zaopiekowac się kotami na jakiś czas (Częstochowa i okolice) to ja zobowiązuje się przywieźć koty,transportować je na zabiegi i wizyty u weta a potem szukać im domów (szkoda by je było wypuścić). Błagam,jeśli ktoś ma możliwość je przygarnąć na czas leczenia (jak bedą zdrowe moge je zabrać do siebie) niech się zgłosi!!! Bardzo pilne!! Koty każdego dnia gorzej sie czują i wyglądają!! Jest sznas je uratować i dać im nowe życie tylko musi znaleźć się tymczas!!!

truskawa144

Od: Czw mar 25, 2004 3:35

Post » Pon maja 07, 2007 21:06

koty są w czestochowie - nie mamy miejsca ZUPEŁNIE .....
Obrazek

florida_blue

Od: Nie cze 18, 2006 11:19