» Sob maja 05, 2007 11:26
Czeka tajemnicza Okruszek i bezogonkowa Minka. Fotki świeże.
Witajcie kochani zmieniam treść tego postu ostatnio dość często.INFO NA BIEŻĄCO ZNAJDZIECIE NA KOŃCU WĄTKU!!!!!
OTO KOTY W POTRZEBIE
Czy mają jakąkolwiek szansę?
Nie są niezwykle ładne ale nie mają TEGO UKOCHANEGO PPANA ANI DOMU, na który zasługują.
Oto one:
-MINKA, kotka niespełna roczna, po wypadku, ma nieczynny ogonek, jest biała w bure łatki - Mimisia wstawi fotki. Czeka w lecznicy w mińsku maz, dowóz do wawy zapewniony. Kotka po urazie utyka na tylna prawą łapkę
- OKRUSZEK, kotka , po zębach sądząc trzyletnia mniej więcej, czarna z białą gwiazdką na czole i białymi skaretkami oraz koniuszkiem ogonka, który rozkłada jak dmuchawiec, wysterylizowana, odrobaczona, zaszczepiona. Jest nieufna do obcych ale niezwykle czuła do sobie znanych, głośno i donośnie miauczy kładąc nacisk na "ł". TRWA AKCJA OBFOTOGRAFOWYWANIA, ponieważ jest teraqz u mnie na działce i trudno na zawołanie ja dopaść. Nie wchodzi do domu, bo boi się rezydentów ale do mnie łasi się co wieczór
Te zwierzaki nie mogą mieszkać w lecznicy. ja jestem po brzegi zakocona i zapsiona. Tu przychodzi wiele osób z chorymi zwierzętami, z agresywnymi psami, nie ma ich jak odseparować. W praktyce zaraz po otwarciu uciekają na dwór i wałęsają się przy ruchliwej ulicy. Bardzo się o nie boję, bo nie po to ratowałyśmy im życie, żeby teraz bemyślnie pozwolić im je stracić. . PROSZĘ, POMÓŻCIE
Jeśłi one znajdą domy, zwolni się miejsce dla następnych potrzebujących stworzeń
Ostatnio edytowano Nie cze 24, 2007 17:48 przez
rybon36, łącznie edytowano 6 razy